Doküman Yönetim Sistemi Nedir?

DYS Nedir

Doküman Yönetim Sistemi Nedir?

Doküman Yönetim Sistemi (Belge yönetim yazılımı), elektronik belgeleri ve belge tarama teknolojisi ile yakalanan kağıt tabanlı bilgilerin elektronik görüntülerini saklamaya, erişmeye, yönetmeye ve kontrol etmeye yardımcı olur.

Belge yönetim yazılımını seçerken, bir dizi iş uygulamasında (yani, Salesforce ve SAP) içerik sunmasını sağlayan diğer iş sistemlerine entegrasyon yeteneğini göz önünde bulundurmak önemlidir. 

Kullanıcıların sistemle nasıl etkileşime gireceğine de dikkat edilmesi gerekiyor - farklı insanlar farklı şekillerde çalışmak isteyecekler; bazıları mobil cihazlarda, bazıları web tarayıcısı üzerinden ve bazıları doğrudan masaüstünden.


Açık bir belge yönetim sistemi seçerek, temel bilgileri genişletilebilir.


Alfresco'nun Hikayesi

Alfresco, önde gelen bir dijital iş platformu şirketidir ve Dijital Dönüşüm yoluyla organizasyonları destekleyen BT ekipleri ve sistem entegratörleri için tercih edilen seçimdir.

Müşteriler, kritik iş süreçlerini dijitalleştirmek ve insanları ihtiyaç duydukları bilgilerle hızlı ve zahmetsizce bağlamak için modern platformumuza güveniyor.

Açık kaynak teknolojilerinin esnekliğine önem veren ve Amazon Web Hizmetlerine yatırım yapanlara ve farklılaştırılmış iş sonuçları sunmak için sürekli entegrasyon ve sürekli teslimat (CI / CD) metodolojilerine değer veren şirketler için benzersiziz. Canlı küresel ekosistemimiz 200'den fazla çözüm ortağı ve binlerce açık kaynaklı geliştirici içerir.



Alfresco Hakkında

Alfresco, insanların çalışabilmesi için daha iyi bir yol sağlayan, en çok ihtiyaç duydukları anda, ihtiyaç duydukları doğru bilgiye sahip olmalarını sağlayan ticari, açık kaynaklı bir yazılım şirketidir. Yazılımımız, dünya çapında 190'dan fazla ülkede, endüstri lideri organizasyonlarda 11 milyondan fazla insanın günlük çalışmalarına güç veriyor.

Alfresco Dijital Arşiv Platformu, kuruluşların olağanüstü deneyimlerle anında hizmet sunmak için dijital işlemler oluşturmasını sağlayan, modern, kurumsal sınıf, bulut tabanlı bir platformdur. İnsanların bilgi ile etkileşime girmesi ve kuruluşların tehditlere, fırsatlara ve koşullara hızlı bir şekilde yanıt vermeleri için en hızlı yolu sağlar.

Alfresco, Cisco, Pitney Bowes, Kanada İnsan Hakları Müzesi, ABD Deniz Kuvvetleri Bölümü de dahil olmak üzere, 1.300'den fazla endüstri lideri kuruluşa yardımcı olmaktadır. Genelkurmay Başkanları ve NASA, daha duyarlı ve rekabetçi. 2005 yılında kurulan Alfresco'nin merkezi Boston, Massachusetts, ABD'dedir. Alfresco hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin.

http://www.alfresco.com

Alfresco, dünya çapında 190'dan fazla ülkede, endüstri lideri organizasyonlarda 11 milyondan fazla insanın günlük çalışmalarına güç veriyor...

Dokümanlarınız değerlidir, ona sahip çıkın!

Doküman Yönetim Sistemi Nedir?
Mehmet Demirel 23 Ağustos 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
CERTBOT KULLANARAK ALFRESCO + NGINX + SSL ETKİNLEŞTİRME
ALFRESCO + NGINX + SSL