ECM Liderinden Dijital İşlemlerin Geleceğine

ECM Liderinden Dijital İşlemlerin Geleceğine


Son üç ayda, üç ayrı analist firma Alfresco'yu Kurumsal İçerik Yönetimi alanında "Lider" ilan etti. Beklediğiniz gibi, bu tanıma seviyesine sahip olmak, tüm Alfresco fanlarına büyük bir destek oldu, ancak daha da iyisi, bu araştırmanın ECM'yi Dijital Dönüşüm stratejilerinin bir parçası olarak uygulamak isteyen kuruluşlar için harika bir referans oldu.


Üç ayrı ses = üç ayrı seçenek


Tıpkı hepimizin bizim favori haber kaynağımız olduğu gibi, muhtemelen hepimizin favori bir analisti vardır. Gerçekleri belirleme yaklaşımları, bulgularını sunma şekilleri veya basitçe nasıl iletişim kurdukları, tercihiniz ne olursa olsun, dilinizi konuşan bir analist bulmak önemlidir. Her biri Alfresco'yu “Lider” olarak tanımlayan Ovum, Forrester ve Aragon ile sadece bir sese güvenmek zorunda değilsiniz. Ve eğer meslektaşlarınız araştırmalarını farklı bir şekilde sunarlarsa - onlara da uygun bir rapor olacak.


“Alfresco’nun yeni İçerik Belge Servisleri, üçüncü taraf hizmetlerini sorunsuz bir şekilde bütünleştiren genişletilebilir ve oldukça ölçeklenebilir bir bulut tabanlı çerçevedir.”

Kurumsal İçerik Platformları için Aragon Research Globe ™, 2019


Dengeli bir yaklaşım


Her analistin kendine özgü bir yaklaşım sergilemesinin güzelliği, ECM pazarına bakmanın üç yolundan, trendlerin ve kilit konuların ne olduğunu incelemenin üç yolundan ve bulguları sunmak için üç benzersiz yaklaşımdan yararlanmanızdır. Her analist raporunun her birindeki yorum, tablo, grafik ve karşılaştırma tablolarının bir karışımıyla, karar vericilerinizin ve iş birimlerinizin farklı önceliklerini yansıtan gerçekten dengeli bir görünümü bir araya getirebileceksiniz.


“İşletmeler, kullanıcı deneyimini bir lüks değil, vazgeçilmez olarak görmelidir. Çalışanlarının deneyimlerini uyarlamak için çeşitli uygulama ve kullanıcı arayüzü tasarımı ve geliştirme araçlarıyla esnek platformlara ihtiyaçları var. ”

Forrester Wave ™: ECM İçerik Platformları, Q3 2019



Taraflı olmayan bir iş vakası oluşturmak


Orada çok sadık müşterilerimiz ve topluluk üyelerimiz var, ancak bir iş vakası oluştururken, bazen bir kararı gereğinden fazla etkilemek korkusuyla coşkunuzu azaltmanız gerekir. Önemli ticari ve teknik hususları kapsayan ifadeler ve istatistikler ile, çeşitli saygın analistlerin raporlarını elinizde bulundurmak, kesinlikle önyargılı olmayan bir iş vakası oluşturmanıza yardımcı olacaktır (baştan beri haklı olduğunuzu gösterse bile!).


“Tüm yaşam döngüsünü tek bir platform ve ilgili teknolojiler aracılığıyla desteklemeye çalışan ayrı ancak sıkı entegre teknolojilerden oluşan büyük portföyler artık geride kaldı.”

Ovum Karar Matrisi: Bir İçerik Servis Çözümü Seçme, 2019–20


“Lider” den Dijital İşlemlerin Geleceğine

“Lider” olarak kabul edilmek nihai bir hedef değildir. Gelecekle ilgili vizyonumuz için roket yakıtı. Biri Dijital Operasyon durumuna ulaşan ve biri kurucumuz John Newton'ın 4 Eylül 2019'da Live Webinar'da paylaşacağı organizasyonlarla ilgili.


Intellyx’in Baş Analisti Charles Araujo’ın ev sahipliğinde, John Newton’la birlikte:


Dijital İşlemler, Anlamlı Dijital Müşteri Deneyimlerine nasıl yol açabilir?


  • Neden bu bağımsız analistlerin hepsi Alfresco'nun ECM pazar lideri olduğu konusunda hemfikir.

  • Açık Kaynak, API güdümlü Mikro Hizmetler ve Konteynırlaştırma ve AI'nın etkisi.

  • Web seminerine katılmak çok kolaydır - sadece buraya tıklayın.


Bu arada biraz araştırma yapmak isterseniz, analist raporlarımızı aşağıdaki gibi bulacaksınız:

Bu bizim için yeterli - ya sizin için? Müşterileriniz için şaşırtıcı dijital deneyimler oluşturmanın daha iyi bir yolunu bulmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçin.


Alfresco Hikayesi

Alfresco, önde gelen bir dijital iş platformu şirketidir ve Dijital Dönüşüm yoluyla organizasyonları destekleyen BT ekipleri ve sistem entegratörleri için tercih edilen seçimdir. Müşteriler, kritik iş süreçlerini dijitalleştirmek ve insanları ihtiyaç duydukları bilgilerle hızlı ve zahmetsizce bağlamak için modern platformumuza güveniyor. Açık kaynak teknolojilerinin esnekliğine ve Amazon Web Hizmetlerine yatırım yapanlara ve farklılaştırılmış iş sonuçları sunmak için sürekli entegrasyon ve sürekli teslimat (CI / CD) metodolojilerine değer veren şirketler için benzersiziz. Canlı küresel ekosistemimiz 200'den fazla çözüm ortağı ve binlerce açık kaynaklı geliştirici içerir.

ECM Liderinden Dijital İşlemlerin Geleceğine
Mehmet Demirel 14 Ekim 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Alfresco Content Services 6.1 ile ilgili Sorularınız Cevaplandı
Alfresco içerik servisleri