RYK Hastanesinde ERPNext Sağlık Uygulaması

ERPNext Hastane Yönetim YazılımıRYK Hastanesinde ERPNext Sağlık Uygulaması


SelenSoft, ERP Yazılım Uygulamasıyla Sağlık İşletmenize Nasıl Yardımcı Olabilir?

SelenSoft, hastane, klinik, dispanser, fizyoterapi merkezi, homeopati merkezi, rehabilitasyon merkezi ve birinci basamak sağlık merkezi gibi sağlık sektörünüz için özelleştirilmiş ERP yazılım çözümleri sunar. SelenSoft, ERP modüllerini ve işlevlerini özelleştirerek süreçlerin otomatikleştirilmesine, tedarik zinciri operasyonlarının optimize edilmesine, kalite kontrolün sağlanmasına, lojistik yönetiminin geliştirilmesine ve insan kaynakları fonksiyonlarının kolaylaştırılmasına yardımcı olur.

ERP sağlık çözümümüz şunları sunacaktır: çevrimiçi randevu ve danışmanlık hizmetleri, stratejik planlama, en iyi sağlık hizmeti tedavisi, tedarik zinciri yönetimine yardımcı olma, büyüme için iş zekası, iyileştirilmiş envanter maliyetleri, veri güvenliği ve tıbbi kayıtlar.

ERPNext Sağlık Yazılımının Hastanelerde uygulanması, spesifikasyonlara veya gereksinimlere göre merkezi bir platform sağlayacak olan ERP Uzmanlarımızın gözetiminde gerçekleştirilecektir.

ERPNext Hastane Yönetim Yazılımı

Merkezi bir platform sağlayan RYK Hastanesindeki bu ERPNext Sağlık Hizmeti Uygulaması, klinik hatalar, veri geçişi, tıbbi kayıtlar ve veri analitiğinin hizalanması gibi birçok zorluğun aşılmasına yardımcı oldu.

Hesaplardan Finansa, İKY'den Tıbbi Kayıtlara, Randevu Rezervasyonundan Hasta Yönetimine ve Envanter Yönetiminden 7/24 Erişime kadar bu ERP Sağlık Hizmeti Çözümü , çeşitli sağlık sektörlerinde birden fazla iş akışını kolaylaştırdı.

Çözüm

Sağlık sektörü, ERPNext: Hastaneler Yönetim Sistemi için ERP'yi uygulayarak günlük süreçlerini kolaylaştırabilir ve tüm hasta ve çalışan bilgileri için merkezi bir veritabanına sahip olabilir. Sağlık yönetimi için hayati önem taşıyan hesap verebilirlik ve şeffaflık standartlarını sağlar.

İş ihtiyaçlarını takip eden özelleştirilmiş Hastane ERP Çözümleri sunma konusunda uzun süredir devam eden bir geçmişe sahip olarak, tüm yönetim iş akışlarını ve işlevsel operasyonları yönetmenin, planlamanın, kontrol etmenin ve analiz etmenin en iyi yolunu uyumlu hale getirdik

Analizler

RYK Hastanesi, 300'den fazla yatak kapasitesi, 5 ameliyathanesi ve 30'dan fazla departmanda 500'den fazla çalışanıyla Güney Asya'nın önde gelen sağlık sağlayıcılarından biridir.

Bu kapasiteye sahip Hastaneler, Klinikler ve Dispanserler gibi Sağlık Kuruluşları büyük ölçüde tıbbi raporlar, teşhis, tedavi ve konsültasyon gibi veri toplamaya dayanır. Bu nedenle bu varlığın korunması önemlidir. Bununla birlikte, arka uçta birden fazla yönetim iş akışını yönetirken kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve ilgili tüm departmanların büyük bir doğruluk duygusu ve genel verimliliği ile en iyi sonuçları garanti etmek için ERPNext Healthcare gibi gelişmiş bir otomatik sisteme ihtiyaç duyulmaktadır.

Sonuç olarak NestorBird , yalnızca büyük miktarlarda verinin işlenmesine yönelik bir çözüm sunmakla kalmayıp aynı zamanda tedarik zinciri yönetimini, üretkenliği ve esnekliği geliştirmeye de yardımcı olan ERPNext Sağlık Sistemi uygulamasını ortaya çıkardı .

RYK Hastanesi için ERPNext'i geliştirirken zorlukların üstesinden nasıl geldiğimizi öğrenmek için bu örnek olay çalışmasını okuyun:


Mücadeleler

RYK Hastanesi, ERPNext Sağlık Yönetimi Yazılımı'nı kullanmadan önce aşağıdaki zorluklarla karşı karşıya kaldı:

1. Çevrimdışı Sağlık Hizmetleri

Birinci sınıf altyapılarına rağmen hasta bilgilerini kaydetmenin tek yolu olarak E-Tabloları kullandıkları için süreçleri çevrimdışı, manuel ve verimsizdi.

2. Manuel Süreçler

Laboratuvar kayıtlarından ve ilaç reçetelerinden elde edilen veriler manuel olarak hazırlandığından mevzuat amaçlarına uygun değildi.

3. Tedarik zinciri yönetimi

Hastane, tıbbi malzemeleri yönetme, masrafları anlama ve siber güvenliği sürdürme konularında zorluklarla karşılaştı.

4. Veri analizi

Daha üst seviyelerde büyüme grafiğini, kar-zarar oranını, kalkınma planlamasını ve yönetimini analiz etmek zordu.

5. Finans Yönetimi

Hastanede tüm finans, muhasebe ve insan kaynakları fonksiyonları manuel olarak yönetilemiyordu. Çok fazla zaman ve çaba harcar ve hata riski yaratır.

Uyumlu kalmak ve daha iyi işlevselliğe sahip olmak için RYK'nin hastanede operasyonel iş günlüklerinin yönetilmesine yardımcı olabilecek bir Kurumsal Kaynak Planlama Çözümüne ihtiyacı vardı.

​ERPNext Sağlık Çözümü, RYK Hastanesine Nasıl Yardımcı Oldu?

Dünyanın önde gelen ERP Çözüm Sağlayıcılarından biri olan Frappe, RYK Hastanesi'nin karşılaştığı en büyük zorlukları analiz etti ve ERPNext Sağlık Sistemi'ni ortaya çıkardı .

ERPNext Healthcare, Hastaneler, Klinikler, Dispanserler ve Tıbbi Bakım Sektörleri için hasta randevularını ve konsültasyonlarını yönetmek ve planlamak, tıbbi kayıtları, envanteri ve finansal yönetimi mümkün olan en iyi şekilde sürdürmek için tasarlanmış bir yazılımdır.

Bu ERPNext Healthcare'in yürütülmesi ve uygulanması, hasta bakımını mümkün olan en iyi şekilde daha verimli, yönetilebilir ve izlenebilir hale getirdi. ERPNext Sağlık Yazılımının özelliklerine , RYK Hastanesi için özelleştirilmesine ve çözüm kategorilerine göz atın :

Sağlık Otomasyonu

Hastanelerde ve tıbbi bakım merkezlerinde dijital alandaki ilerlemeyle birlikte, değişken büyüklükteki idari birimler, otomasyon yoluyla farklı işlevleri yerine getirmek için bu ERPNext Sağlık Modülünü tercih edebilir : randevu almak, doktorlara ve doktorlara danışmak ve tıbbi kayıtları tutmak.

MR Numarası Tahsisi

RYK Hastanesindeki ERPNext Sağlık Hizmeti Uygulaması, tüm hastalar için cinsiyet ve türlerini de (Yatan Hasta veya Ayakta Hasta) yansıtan bir isim dizisinin yanı sıra bir MR numarası sağlayarak personelin hastaları kolayca yönetmesine yardımcı olur.

Ayırma Süreci

RYK gibi hastaneler, hasta randevuları, tıbbi geçmiş, testler, teşhisler ve tedaviler gibi günlük olarak gelen büyük verileri yönetmek için özelleştirilmiş ERP Çözümleri : ERPNext Healthcare'i kullanıyor. Tüm verileri tek bir merkezi platformda hizalamak için sağlık hizmetleri ihtiyaçları veya gereklilikleri doğrultusunda gelişmiş sağlık hizmetleri ERP yazılımını kullanıyorlar . Bununla birlikte, özel veya sigortalı hastaları kontrol etmeye yönelik ayrıştırma süreci kolay, zaman tasarrufu sağlayan ve sorunsuz hale geldi.

Kodlama Hatası Yok

En iyi Sağlık Hizmetleri ERP Çözümlerini tercih etmek, tekrarlanan giriş olasılığını ortadan kaldırarak sistemdeki kodlama hatalarını ortadan kaldırır.

Tedarik zinciri yönetimi

ERP sağlık sistemleri aynı zamanda tedavide kullanılacak çeşitli tıbbi ürün koleksiyonunu takip etmenin kolay bir yolunu sağlayarak tedarik zinciri süreçlerinin yönetimine de yardımcı olur. Tedarik zinciri süreçlerini satıcı faturalarıyla birleştiren bu ERPNext Healthcare çözümü, küçük işletmelerin farklı parametrelerde büyüme elde etmelerini destekler.

Artan Verimlilik

Hastane endüstrisine yönelik ERPNext sağlık hizmeti, evrensel olarak gerekli ERP merkezi veri kümelerini alıp bunları ağdaki bağlantılı yazılıma kanalize ederek verimliliği ve doğruluğu artırır.

Teknik Destek

ERPNext Healthcare, Frappe Çerçevesi üzerine kurulu açık kaynaklı bir ERP Yazılımıdır. Javascript ve Python ile kodlanmış tam yığın bir web uygulaması çerçevesidir. Özel teknik destek ile, RYK Hastanesi'nin güçlendirilmesinde çok önemli bir rol oynadı ve tıbbi ve idari personelinin ERPNext Healthcare aracılığıyla hastane yönetimi için sağlam bir platforma sahip olmasını sağladı .

ERPNext Sağlık Hizmeti Özelleştirmesi

Özelleştirme ERPNext'in en önemli anahtarıdır: ERP Hastane Yönetim Sistemi. RYK Hastanesi Hastane Yönetiminde ERP'nin özelleştirilmesi, hasta kimlik tespiti, çalışan elektronik kayıtlar ve diğer acil servislerin sağlık yöneticileri tarafından belirtilen prosedürlere göre izlenmesi ve güncellenmesi şeklinde yapılmaktadır. Bu özelleştirilmiş ERP sağlık hizmeti çözümü şunları içerir: çoklu tıbbi kod standartları, hasta kartlarının ve laboratuvar test raporlarının tasarım düzeni, özelleştirilmiş finansal yönetim iş akışı, kimliği doğrulanmış kullanıcı erişimi ve veri güvenliği.

Geliştirilmiş Hasta Bakımı

Hastaların hastalık, tedavi, diyet ve iyileşme gibi tüm tıbbi kayıtlarının tek noktadan çözüm olan ERPNext Sistemi'nde olmasıyla, sağlık grafiklerini tek platformdan takip etmek kolaylaştı.

Zaman tasarrufu

Sağlık Sektörüne yönelik bir ERP yazılımı olan ERPNext'ten önce, RYK Hastanesi'ndeki hasta ve doktorların tüm kayıtları manuel olarak hazırlanıyordu. Ancak ERPNext'in etkili bir şekilde uygulanması, gerçek zamanlı hasta ihtiyaçlarını karşılama eğilimindedir. Ayrıca, en iyi sonuçları sağlamak için tıbbi geçmiş ayrıntılarını da genişletti: reçeteler ve test raporları.

Operasyonel ve İşçilik Maliyetlerini Azaltın

Diğer işletme türlerinde olduğu gibi, RYK Hastanesindeki ERPNext Uygulaması, Tıp Uzmanlarının ve Hastanelerin operasyonel ve işçilik maliyetlerini en aza indirmesine olanak tanır. Veri izleme işlevleri, kaynakların kullanımını tespit etmelerine, personel seviyelerini optimize etmelerine ve gereksiz harcamaları azaltmalarına olanak tanır.

Bordro yönetimi

ERPNext Sağlık Çözümü ile RYK Hastanesindeki idari birimler, otomatik takvim ve raporlarla bordroları kolaylıkla yönetebilmektedir.

Merkezi Çözüm

İhtiyaçlarını kabul ederek onlara merkezi bir çözümle yardımcı oluyoruz. RYK Hastanesi'ne, belirlenen gereksinimlerine göre merkezi bir ERP Çözümü sunarak , spesifikasyon ile entegrasyon arasında denge kurmalarına yardımcı oluyoruz.

Finansal planlama

ERPNext, RYK Hastanesi'nin tıbbi ekipman maliyetleri, envanter programları, faturalar, vergiler, maaş bordroları ve harcamalar gibi finansal verilerini korumasına yardımcı olur. Finansal sorumluluk, karlılık ve temel performans göstergelerinin takibini dikkate alır.

Karar Verme ve Nihai Uygulama

RYK Hastanesindeki Tıp Uzmanları ve Doktorlar, hastaların teşhisine dayalı olarak veriye dayalı kararlarını planlamak ve yürütmek için ERPNext işlevselliğini tercih etti. Böylece hastalara en iyi tedaviyi sunmalarına yardımcı olur.

Doktorlar ve Tıp Uzmanlarıyla Kolay Randevular

RYK Hastanesi'nde ERPNext uygulaması ile doktor ve tıp uzmanlarından planlanan süre içerisinde randevu almak kolaylaşıyor. Üstelik sağlık çalışanlarının hafta veya ay boyunca müsaitlik durumlarını paylaşmalarına da yardımcı oluyor.

Eczane Yönetimi

ERPNext'ten önce eczanede satın alınan ve tüketilen ilaçların doğru kayıtlarını tutmak yoğun bir işti. Ayrıca son kullanma tarihi geçmiş veya son kullanma tarihi yaklaşmış olan ilaçların takibi de oldukça fazla zaman kaybına yol açmaktadır. RYK Hastanesi'ndeki ERPNext sağlık sistemi, kolaylık sağlamak amacıyla eczacıların yalnızca alım satım kayıtlarını tutmalarına yardımcı olmakla kalmayıp, aynı zamanda satış grafiğine göre karlılıklarını hesaplamalarına da yardımcı olan bir eczane yönetim modülü geliştirdi.

Veri güvenliği

Hastaların tıbbi veya sağlık durumu kayıtlarının tutulması söz konusu olduğunda, RYK Hastanesi'nde desteklenen ERPNext: Sağlık Sektörü için ERP Yönetim Yazılımı, yüksek düzeyde yerleşik kontroller sağlayarak tam veri güvenliği sağlamıştır. Bir veritabanında saklanan gizli verilere yalnızca yetkili kullanıcıların erişmesine izin verilir, bu da verileri güvende ve emniyette tutar.


RYK Hastanesinde ERPNext Sağlık Uygulaması
Mehmet Demirel February 16, 2024
Share this post
Archive
Sign in to leave a comment
It's Now Possible to Show PlumX Metrics in DSpace
DSpace PlumX Metrics Integratin Ready