ERPNext Sıkça Sorulan Sorular

ERPNext'i şirketimde nasıl uygularım?

ERPNext Sıkça Sorulan Sorular

ERPNext'i nasıl uygularım? 

ERPNext ne kadar sezgisel olursa olsun, diğer iş açısından kritik çözümler gibi, sisteminizin iş gereksinimlerinize göre en iyi şekilde yapılandırıldığından emin olmak için her zaman kalifiye profesyonellerin yardımını almanız önerilir. Frappe'nin Ortak Ekosistemi, sektörünüzle ilgili en karmaşık kullanım durumlarını bile ele alma sertifikasına sahip, son derece deneyimli kişilerden oluşur. İşletmenize uygun, kişiye özel bir çözüm üretebilecek iş ortağı ağımızla iletişime geçebilirsiniz.  

Kendi kendine barındırmaya ihtiyacım var mı? 

Duruma göre değişir. ERPNext %100 Ücretsiz ve Açık Kaynaktır ve ölçeğinize ve yeteneğinize bağlı olarak kendi kendine barındırma sizin için doğru çözüm olabilir.  Ancak şirket iseniz bulut sizin için daha anlamlı olabilir. ERPNext'i kendi başınıza kurarsanız, VPS için ayda yaklaşık 40 ABD Doları tutarında bir temel maliyetle başlarsınız, ardından e-posta, güvenlik ve yedekleme hizmetleri için ekstra ödeme yapmanız gerekir. Bundan sonra, her şeyi kurmak ve ayarlamak için birkaç saat harcayacaksınız ve ayrıca bakım + yazılım güncellemeleri için her ay birkaç saatinizi ayıracak veya belki bunu sizin için yapacak birini bulacaksınız. Bu oldukça hızlı bir şekilde pahalılaşıyor. Neyse ki, yönetilen barındırma hizmetimiz Frappe Cloud tüm bunları ortadan kaldırıyor, böylece en iyi yaptığınız işe odaklanabilirsiniz.  

Nasıl danışmanlık alabilirim? 

Danışma ve uygulama desteği için resmi ortaklarımızdan biriyle bağlantı kurabilirsiniz . 

Öncelikli SLA nedir? 

Eğitim kurumları ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik indirimleriniz var mı? Evet, eğitim kurumlarını ve kar amacı gütmeyen kuruluşları destekliyoruz. İndirimden yararlanmak için bizimle iletişime geçin.  

ERPNext benim dilimde mevcut mu? 

Büyük olasılıkla evet! ERPNext topluluğun yardımıyla 80'den fazla dile çevrildi. Desteklenen dillerin tam listesi için çeviri portalını görüntüleyin.  Daha fazla sorubuz mu var? Bize buraya bir mesaj bırakın, ekibimiz sizinle iletişime geçecektir!

ERPNext Sıkça Sorulan Sorular
Mehmet Demirel December 6, 2023
Share this post
Archive
Sign in to leave a comment
Dijital dönüşüm için eksiksiz bir rehber
Dijital dönüşümün ne olduğunu, neden önemli olduğunu, nasıl başlayacağınızı ve nasıl doğru şekilde yapacağınızı içeren eksiksiz rehberiniz.