ERPNext ile Sağlık İşletmenizi Dijitalleştirin

Hastane Bilgi Yönetim Sistemi

Sağlık İşletmenizi Dijitalleştirin

ERPNext Çözümü ile

Sağlık tesisinizle ilgili çeşitli operasyonları kağıt üzerinde yönetmeyi bunaltıcı mı buluyorsunuz?


Birden fazla yazılımın kullanılması nedeniyle verileriniz tutarlılıktan yoksun mu?


Değişen gereksinimlerinizi yazılıma uyarlamayı zor mu buluyorsunuz?


Yazılımınızı operasyonlarınızı dijital olarak yönetmeye hazır hale getirmek için hiç bitmeyen bir geliştirme yaşam döngüsü yaşıyor musunuz?


Frappe Health (https://frappehealth.com/), operasyonlarınızı kolaylaştırmak ve verimliliği artırmak için tüm sorunlarınızın üstesinden gelmeniz için size tek noktadan çözüm sunar.


Faydalarını ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak Frappe Health platformuna hızlı bir genel bakış.




Ürünü daha derinlemesine incelemek ve bol miktardaki özelliklerini ortaya çıkarmak için bize ulaşabilirsiniz.


#HastaneYönetimSistemi #KlinikYönetimSistemi #SağlıkYazılımı #AçıkKaynak

#Frappe #ERPNext




Frappe Health, tüm sağlık kuruluşları için açık kaynaklı ve kullanımı kolay bir hastane bilgi sistemidir (HIS).


Frappe Healthcare, ERPNext'te Sağlık alanını etkinleştirir ve sağlık uygulayıcılarının, kliniklerin ve hastanelerin Frappe ve ERPNext'in gücünden yararlanmasına yardımcı olacak çeşitli özelliklere sahiptir. Tam yığınlı, meta veri odaklı bir web çerçevesi olan Frappe üzerine kurulmuştur ve en çevik ERP yazılımı olan ERPNext ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Frappe Healthcare, sağlık hizmetleri iş akışlarının verimli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur ve tasarımın çoğu HL7 FHIR'e (Hızlı Sağlık Birlikte Çalışabilirlik Kaynakları) dayanmaktadır.


Hayat paha biçilemez ve bir sağlık çalışanı olarak sizin, bunu onurlandırmak için en iyi araçlara ihtiyacınız var. ERPNext Healthcare alan adı, hastalarınıza daha iyi hizmet vermenize yardımcı olacak mütevazı bir girişimdir.


ERPNext Healthcare, Randevuları planlayarak, Vitalleri yakalayarak ve Hasta Karşılaşmalarını kaydederek ilaç ve araştırma siparişlerini yöneterek hastanenizi, kliniğinizi veya muayenehanenizi verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olur. Etkili, yüksek kalitede bakım sağlamanıza yardımcı olacak hastanın geçmiş koşullarını ve tedavilerini gözden geçirmek için istediğiniz zaman bir Hastanın Tıbbi Geçmişini kolayca çıkarabilirsiniz. ERPNext Healthcare, ICD 10 gibi birden fazla Tıbbi Kod Standardını yönetmenize ve kodlama sürecini basitleştirerek Tıbbi Kodları kolayca aramanıza olanak tanır. ERPNext Healthcare ayrıca yaygın Laboratuvar Testlerini kaydetmek için önceden tanımlanmış şablonlara sahip bir Laboratuvar modülüyle birlikte gelir. Randevu Analizi ve Laboratuvar Test Raporu gibi raporlar, operasyonlar hakkında kapsamlı bir fikir edinmenize yardımcı olur.

ERPNext ile Sağlık İşletmenizi Dijitalleştirin
Mehmet Demirel February 18, 2024
Share this post
Archive
Sign in to leave a comment
RYK Hastanesinde ERPNext Sağlık Uygulaması
ERPNext Hastane Yönetim YazılımıRYK Hastanesinde ERPNext Sağlık Uygulaması