Tüm sağlık kuruluşları için açık kaynaklı ve kullanımı kolay hastane bilgi sistemi (HIS)

Tüm sağlık kuruluşları için açık kaynaklı ve kullanımı kolay klinik hastane bilgi sistemi (HIS).

Tüm sağlık kuruluşları için açık kaynaklı ve kullanımı kolay hastane bilgi sistemi (HIS).


Giriş

Frappe Health, ERPNext'te sağlık alanına olanak tanır ve sağlık uygulayıcılarının, kliniklerin ve hastanelerin Frappe ve ERPNext'in gücünden yararlanmasına yardımcı olacak çeşitli özelliklere sahiptir. Tam yığınlı, meta veri odaklı bir web çerçevesi olan Frappe üzerine kurulmuştur ve en çevik ERP yazılımı olan ERPNext ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Frappe Health, sağlık hizmetleri iş akışlarının verimli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur ve tasarımın çoğu HL7 FHIR'e (Hızlı Sağlık Birlikte Çalışabilirlik Kaynakları) dayanmaktadır.


Ana Özellikler

Tüm sağlık kuruluşları için açık kaynaklı ve kullanımı kolay hastane bilgi sistemi (HIS)

Temel özellik setleri arasında Hasta yönetimi, Ayakta/Yatarak Tedavi yönetimi, Klinik Prosedürler, Rehabilitasyon ve Fizyoterapi, Laboratuvar yönetimi vb. yer alır ve birden fazla Tıbbi Kod Standardının yapılandırılmasını destekler. Herhangi bir sağlık tesisinin Hizmet Birimleri ve uzmanlık alanlarının Tıbbi Departmanlar olarak haritalanmasına olanak tanır.


ERPNext ile entegre edilerek ERPNext'in özellikleri Eczane ve sarf malzemeleri, Satın Almalar, İnsan Kaynakları, Hesaplar ve Finans, Varlık Yönetimi, Kalite vb.'yi yönetmek için de kullanılabilir. Kimlik doğrulama ve rol tabanlı erişim izinlerinin yanı sıra, RESTfullness, genişletilebilirlik, yanıt verme yeteneği ve diğer özellikler Çerçeve aynı zamanda Web Sitesinin, ödeme entegrasyonunun ve Hasta portalının kurulmasına da olanak tanır.

Tüm sağlık kuruluşları için açık kaynaklı ve kullanımı kolay hastane bilgi sistemi (HIS)
Mehmet Demirel February 11, 2024
Share this post
Archive
Sign in to leave a comment
ERPNext kullanan şirketler
ERPNext'i kimler kullanıyor?