Amazon Textract nedir?

Optik Karakter Okuyucu

Amazon Textract nedir?

Amazon Textract, tüm belge türlerinde meta verileri ayıklamasını sağlayan yeni ve yeni bir Optik Karakter Tanıma (OCR) hizmetidir.

Alfresco’nun açık mimarisi ve Amazon Textract’ın akıllı bilgi işlemesi birleşimi, müşterilerinin artık kitlesel bir bilgi alması ve verilerini her zamankinden daha hızlı bir şekilde sınıflandırması anlamına geliyor. Birlikte çalışan bu teknolojiler, AWS hizmetleri aracılığıyla ölçeklendirilebilen görüntü odaklı uygulamalar için güçlü yeni özellikler sunabilir. Son derece ölçeklenebilir akıllı çözümlerin Alfresco ve AWS üzerine inşa edilme hızı, müşterilerimiz için daha kısa sürede değer sağlar.


Daha fazla veri bütünlüğü, güvenlik uyumluluğu ve iş süreçlerini her zamankinden daha hızlı başlatma yeteneği

Alfresco'da belge işleme ve içerik yönetimini olabildiğince basit hale getirmek istiyoruz. Bir doküman yönetim sistemi yalnızca girdisi kadar iyi olduğundan, müşterilerin sayısallaştırılmış dokümanlardan önemli bilgileri otomatik ve doğru bir şekilde çıkarabilen temel araçlara erişimi olması önemlidir.

Amazon Textract ile müşteriler artık yalnızca bir belgedeki metni değil, tablo ve formlardaki bilgileri veri girişini daha da otomatik hale getirecek ve daha hızlı iş kararlarını kolaylaştıracak şekilde otomatik olarak çıkarabilirler. Amazon Textract ile entegrasyon Alfresco'nun daha fazla veri bütünlüğü, güvenlik uyumluluğu ve yeni iş süreçlerini her zamankinden daha hızlı otomatikleştirme olanağı sağlamasına olanak tanıyor. Ve en önemlisi, tüm bunlar müşterilerimize dijital dönüşüm yolculuklarında daha iyi yardımcı olmamıza yardımcı oluyor.


Nasıl çalıştığını izle

Introducing Alfresco & Amazon Textract | Alfresco

Amazon Textract nedir?
Mehmet Demirel 21 Ocak 2020
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle
Giriş to leave a comment
Activiti Cloud BPM'e Genel Bakış
Activiti BPM Bulut