Alfresco Content Services 6.1 ile ilgili Sorularınız Cevaplandı

Alfresco içerik servisleri

Alfresco Content Services ile İlgili Sorularınız Cevaplandı 6.1


En son çıkan ürün tanıtım web seminerimiz, Alfresco Content Services için yaptığımız son yenilikleri sundu. Yeni Dijital Çalışma Alanı Kullanıcı Arayüzünden; Amazon Glacier kullanarak düşük maliyetli, uzun süreli depolama ile AWS'den en iyi şekilde yararlanmak; Amazon EKS aracılığıyla konuşlandırmak için webinar, yeni ve canlı demoların neler olduğunu açıkladı.

Oturum sırasında birçok harika soru vardı, ancak hepsini yanıtlamak için zamanımız olmadı. Bu nedenle, sorularınızı doğrudan cevaplamak için bir soru-cevap mesajı hazırladık. Bu gönderiyi daha fazla soru / cevap ve AWS Glacier ve Amazon EKS desteği gibi diğer yeni ürün geliştirmeleriyle ilgili bilgiler ile oluşturacağız.


Lütfen bu gönderinin yorumlar bölümüne ek sorular ekleyin; mümkün olan en kısa sürede cevaplayacağız.


Nov_launch_digital_workspace


Alfresco 6.1: Ürün hakkında Sorular ve Cevaplar


Alfresco Dijital Çalışma Alanı ve Alfresco Uygulama Geliştirme Çerçevesi (ADF) Örnek İçerik Uygulaması arasındaki farkı vurgulayabilir misiniz?

Alfresco Digital Workspace uygulaması, Alfresco'nun destek mühendisleri tarafından tam olarak desteklenecektir.

Örnek İçerik Uygulaması, Alfresco Dijital Çalışma Alanını oluşturmanın temelidir. Gelecekte, Alfresco ADF genişletme çerçevesini kullanarak yalnızca yetenekler yaratacaktır. Bunlar Alfresco Dijital Çalışma Alanı'na derlenecek ve sunduğumuz yayınlanmış eserlere dahil edilecektir.


Yeni kullanıcı arayüzü erişilebilirlik göz önünde bulundurularak oluşturulmuş mu?

Evet, renk kontrastları etrafındaki erişilebilirlik ve genel kullanılabilirlik bu uygulama için önemli bir husustur. 2019 yılında, bir VPAT yayınlamak amacıyla tam bir inceleme yapılacaktır.


Kullanıcı Arabirimi için bir React uygulamasının nasıl başlatılacağı hakkında daha fazla bilgi paylaşabilir misiniz?

Kendi Javascript tabanlı çözümünüzü Alfresco JS-API'sinin üzerine kurmaya başlayabilirsiniz. Aşağıdaki linkte, Alfresco JavaScript uygulamanızı sıfırdan nasıl oluşturacağınızı açıklayan bir rehber bulabilirsiniz.

Değeri önemli ölçüde daha hızlı bir zamana göre sağladığı için Alfresco Uygulama Geliştirme Çerçevesini (ADF) kullanmanızı öneririz. ADF aracılığıyla, zaten halledilmiş olan Alfresco iş mantığına sahip çok sayıda bileşen sunuyoruz; Oysa React ile çalışmak zaman alacak çünkü sıfırdan başlayacaksınız.


Yeni kullanıma hazır ön uç, kullanıcı tarayıcısına NodeJS sunucusundan mı sunuluyor?

Uygulama Alfresco ADF ile ve dolayısıyla% 100 müşteri tarafı olan Angular ile yaratılmıştır. Uygulamayı çalıştırmak için, basit bir web sunucusu gereklidir. Örneğin, bir AWS S3 saklama kabına bile yerleştirilebilen NGINX.


Alfresco Share hala 6.1'inde kullanıma hazır mı?

Evet, Alfresco Share, Dağıtım Docker Dosyası ve Dümen Grafikleri aracılığıyla Alfresco Content Services 6.1 ile birlikte gönderilir.


Mevcut bir şirket içi örneği yükseltirken, Paylaşma görünümleri otomatik olarak Alfresco Digital Workspace'e dönüştürülür mü?

Hayır, teknolojiler çok farklı ve Alfresco Share'in görüşlerini ADF'ye dönüştürmek mümkün değil

Belgeleri Dijital Çalışma Alanından düzenlemek mümkün müdür; Çevrimiçi Düzenle'yi veya Düzenleme işlevini Paylaşım'dan kullanabilirsiniz.

Çevrimiçi Düzenleme (AOS yoluyla) ve Düzenleme Çevrimdışı uygulamasının 2019'da uygulamanın gelecekteki sürümlerine geliştirilmesi planlanıyor.


Demonuzdan, işbirliği amacıyla bir dosyayı paylaşabileceğimizi gördük. Harici kullanıcılarla işbirliği yapmak için klasörleri (e-posta / telefon yoluyla) paylaşma planınız var mı?

Mevcut yol haritası klasör paylaşımını içermez, bununla birlikte, Loftux Sharebox gibi ortak ürünler, Alfresco Content Services için harici klasör paylaşım yetenekleri sağlar.


Güvenlik modeli Share ile Alfresco Digital Workspace arasında değişiyor mu?

Hayır, bu uygulama Genel REST API'leri üzerine kuruludur ve depoda ayarlanmış olan tüm güvenlik / izinlere uymaktadır.

Çalışma alanı uygulamasına süreçle ilgili bileşenleri (APS) tanıtmak veya APS'nin üstüne başka bir ADF tabanlı uygulama sağlamak için planlarınız var mı?

Müşteri Destek Portalı'ndan temin edilebilen Alfresco Process Services müşterileri için İşlem Çalışma Alanı adı verilen ADF tabanlı bir uygulama vardır. 2019'da, Alfresco Digital Workspace için bir APS eklentisi üzerinde yapılacak çalışmalar da araştırılacak ve rehberlik ve erken geri bildirim sağlamak için bazı müşterileri işe alacağız. Lütfen ilgileniyorsanız iletişim kurun!


Lütfen sorularınızı sormaya devam edin; ürün uzmanlarımız en kısa sürede bu soruları burada ele alacaktır.


Alfresco Content Services 6.1 ile ilgili Sorularınız Cevaplandı
Mehmet Demirel 14 Ekim 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
ECM'nin Geleceği Neden Dijital İşlemler?
Alfresco ile Dijital işlemler