Açık Kaynak Kodlu İş Akışı Yönetimi Sistemi ProcessMaker 3.0 versiyonu

ProcessMaker 3.0 versiyonu yayınlandı

BPM ve Workflow Yazılımı olan ProcessMaker (iş akışı ve süreç yönetimi yazılımı) yeni sürümü, HTML5 form dizaynı, gelişmiş BPMN 2.0 desteği ve yeni ve gelişmiş bir API sunuyor. 


New York - 22 Temmuz 2014- Colosa, ProcessMaker açık kaynak iş süreçleri yönetimi (BPM) yazılım (www.processmaker.com) bugün merakla beklenen yeni sürümünü duyurdu. Yeni sürümü ProcessMaker web sitesinden hemen indirebilirsiniz. ProcessMaker Cloud çözümü olarak da mevcuttur. 


ProcessMaker 3.0 kullanıcı deneyimini işlevselliğini artırmak ve geliştirmek için tasarlanmış yenilikçi bir dizi özellik içeriyor. Özellikle mobil kullanımın yaygınlaşması sebebiyle,3.0 versiyonu değişik cihaz ve ekran boyutlarında uygun şekilde çalışabilmesi için tasarlandı. ProcessMaker 3.0 yeni versiyonunda : 


 1) HTML 5 Form Tasarımcısı ile çok sütunlu form dizaynı

 2) Yeni bir jQuery BPMN 2.0 süreç tasarımcısı ile geri alma, zoom, çoklu-nesne sürükle-bırak, ve çok daha fazlası 

 3) Tüm fonksiyonları üzerinde geliştiricilere tam kontrol verecek güçlü bir AP


Colosa CEO'su Brian Reale: "ProcessMaker 3.0 sürümü bizim için başka önemli bir dönüm noktasıdır, yeni jquery BPMN süreç tasarımcısını ve HTML 5 UI formları tasarımcını seveceksiniz biliyorum, ama bir o kadar önemli gelişmeler API tarafında yapıldı “ diye açıkladı. “Yeni bir API geliştirmek için geçtiğimiz yıl boyunca çalıştık ve bu şimdi ProcessMaker platformuna bağlanmak ve genişletmek isteyen geliştiriciler ve OEM çözüm sağlayıcılara API üzerinden erişilebilirlikle yepyeni bir dünya açılacak. "

Açık Kaynak Kodlu İş Akışı Yönetimi Sistemi ProcessMaker 3.0 versiyonu
Fatih Güneş 10 Ağustos 2014
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle
Giriş to leave a comment
Selensoft ProcessMaker BPM Türkiye Partneri oldu
ProcessMaker BPM Türkiye Partneri