Toys R US'ın Openbravo Deneyimi

Çok Kanallı Deneyimsel Perakendecilik

Sadece dört ayda, Toys “R” Us Spain & Portugal, çok kanallı ve deneyimsel perakendeciliği daha iyi desteklemek için mağazalarını canlandırma stratejisinin bir parçası olarak Portekiz ve İspanya'daki tüm 64 mağazasında Openbravo yazılımının uygulanmasını tamamladı.


Openbravo'nun uygulanma hızı, bulut tabanlı bir platformun perakendecilere hızlı bir şekilde uyum sağlama ve müşterilerin kendi maliyetlerini düşürürken istedikleri deneyimi sunma becerisini nasıl sağlayabildiğini gösteriyor.


Deneyimsel perakendeye yeni odaklanma, çocukları mağazada sergilenen ve oyun alanlarındaki oyuncakları denemeye ve oynamaya teşvik ediyor. Mağaza operasyonları, yalnızca Tıkla ve Topla ve üç saatlik eve teslimat gibi çok kanallı hizmetleri kolaylaştırmakla kalmayıp, aynı zamanda doğum günü partilerinin kutlanması ve mağaza içi buluşma gibi kanallar arası etkinlikler sunan yeni tasarlanmış e-ticaret sitesine de entegre edildi.


Omnichannel Sahnesinin Arkasında


Openbravo, İspanya ve Portekiz'deki tüm mağazalarda Openbravo Cloud'da Openbravo POS yazılımı dağıtmak için Ekim 2018'de Toys R Us Iberia ile bir sözleşme aldı. Ayrıca, uçtan uca yeni bir çok kanallı çözüm kurmak için SAP ERP ve e-ticaret çözümleriyle entegrasyonu da içeriyor.


Openbravo Commerce Cloud şimdi fatura ve stok değişikliklerini senkronize etmek ve satışları, ürünleri ve fiyatlandırmayı yönetmek için SAP Hana4 Cloud ERP sistemi ile bütünleşiyor. SAP Hybris ile entegrasyon, çok kanallı satışların yanı sıra mağazalar arası satışlar, promosyonlar, hediye kartları ve kuponları yönetmek için kullanılır. Ve son olarak, Openbravo, üyelerden yönetim noktalarına ve kuponlara kadar sadakat programını yönetmek için Toys R Us tarafından kullanılan müşteri veri yönetimi sistemi olan Qero ile bütünleşir.


Değişiklikler, şirketin müşterilerin ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamak ve yeni müşteriler çekmek için daha modern, deneyimsel bir alan sağlama isteğini yansıtıyor.


Openbravo hakkında


Openbravo çevik ve yenilikçi perakende ticaret için küresel bir çok kanallı platform sağlayıcısıdır. Openbravo Commerce Cloud, perakendecilere ve restoratörlere çok esnek ve mobil bir platform üzerine inşa edilmiş kapsamlı omnichannel işlevselliği sunan, daha hızlı bir şekilde yenilik yapmalarını ve değişimi daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlayan mobil, bulut tabanlı çok amaçlı bir platformdur. 60'tan fazla ülkedeki müşterileri, 16.000'den fazla arka ofis kullanıcısı ve çözümlerini kullanarak 25.000 satış noktası olan Openbravo, piyasadaki en esnek çok kanallı platformunu sunmaktadır. Openbravo'nun Fransa, Dubai, Hindistan, Meksika ve İspanya'da ofisleri bulunuyor.


Openbravo Nedir?

Toys R US'ın Openbravo Deneyimi
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Tomcat için Keytool ile CSR Oluşturma ve SSL / TLS Sertifikası Yükleme
Tomcat SSL