Selensoft Tekno Grup Şirketlerinde ikinci Projesine Başladi

Tekno Şirketler Grubunda ProcessMaker ile Evrak Takip Süreç Projesi

Selensoft olarak, Tekno Şirketler Grubunda ikinci Open Source İş Yazılmı projemize başladık. Birinci projemiz, ProcessMaker ile Evrak Takip Süreci projesiydi. Tekno şirketler grubuna gelen evrak ve koliler, resepsiyondan kabul ediliyor sonrasında şirket içinde ilgili kişilere dağıtılıyordu. Gelen bir evrak ise ve bu evrak fatura yahut sözleşme gibi finansal değeri olan kıymetli bir evrak ise bu durumda şirketler grubu içinde ilgili departmanlar arasında belirli bir akış ile gezmesi gerekiyordu. Bu sürecin de takip edilmesi ve raporlanması için bir yazılım desteğine ihtiyaç vardı. 


Selensoft TeknoGroup Şirketler Grubunda ikinci Projesine Başladı

Yaptığımız inceleme ve toplantılar neticesinde ihtiyacı çözecek en iyi yazılım altyapısının BPM olduğunu, ve bu ihtiyacı da ProcessMaker BPM ile hızlı bir şekilde çözebileceğimize karar verdik. 


Tekno Şirketler Grubu Bilgi İşlem Müdürü Alper Başıran'ın öncülüğünde öncelikle tüm şirketler için evrak akış prosedürleri ve standartları belirlendi ve şirket içinde yayınlandı. Bu prosedürlere göre evrak akış sürecleri Selensoft Yazılım tarafından ProcessMaker BPM üzerinde modellendi. Tekno Plaza'da devreye alındı. 2015 yazında başlayan proje, 3 aylık kısa bir sürede devreye alınarak kullanıma başlandı. 


Tekno Şirketler Grubu, Open Source vizyonu ile yaptığı birçok başarılı çalışmaya, Selensoft ile ikinci bir proje daha ekledi. 2016 yılı başında şirketler içindeki ortak kullanılan dosyaların bir döküman yönetim sistemi ile yönetilmesi projesi gündeme geldi. Yapılan görüşmelerde Alfresco ECM ürün olarak belirlendi ve ikinci projenin çalışmalarına da Ocak 2016 ortasında başlandı.

Selensoft Tekno Grup Şirketlerinde ikinci Projesine Başladi
Fatih Güneş 20 Şubat 2016
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Openbravo Omni Channel pazarlama konusunda neler sunuyor?
Openbravo Omni Channel pazarlama konusunda neler sunuyor?