Openbravo Mağaza Yöneticilerine Nasıl Yardım Eder?

POS Sistemi


Openbravo Mağaza Yöneticilerine Nasıl Yardımcı Olur?


Openbravo CEO’lara Nasıl Yardımcı Olur?


Marka odaklı bir büyüme stratejisi uygulamak ve şirketi yeni fırsatlar, formatlar ve kanalları benimsemek, aynı zamanda işletmedeki maliyetleri rasyonelleştirmek ve karmaşıklığı azaltmak için konumlandırmakla suçlanıyorsunuz.

"Openbravo, proje ekibimizin gözden geçirdiği 80'den fazla potansiyel çözümün en iyisiydi."

Stephen Schober, Metal Süpermarketleri Başkanı ve CEO'su



Openbravo POS Yazılımı Mağaza Yöneticilerine Nasıl Yardımcı Olur?



Mağaza düzeyinde sorunsuz operasyonlar sağlamaktan ve mağaza personelini her zaman müşteri sadakatini artıran ve markayı güçlendiren göze çarpan müşteri hizmetleri sunmak için teşvik etmek ve teşvik etmek sizin sorumluluğunuzdadır.


Openbravo CIO'lara Nasıl Yardımcı Olur?

Yeni bir teknoloji platformu seçmek, BT yöneticileri için her zaman bir zorluktur. Kuruluşunuzun operasyonel etkinliği, yazılımın ne kadar iyi performans gösterdiğine kritik derecede bağlı olduğundan, perakende ticaret yazılımı için bu özellikle doğrudur.

"Openbravo Commerce Suite sayesinde Perakende iş gereksinimlerimizi etkin bir şekilde karşılayabilsek de bütçemizle iyi bir şekilde uyum içinde olan gelişmekte olan ve modern bir çözümü kabul ettik."

Vincent Dufromont, CIO, Decathlon Sporları Hindistan




Openbravo Pazarlama / Mağazacılık Yöneticilerine Nasıl Yardımcı Olur?

Çok kanallı müşterilerin artan beklentilerini karşılamak için daha fazla ticari çeviklik elde etmekle görevli iken, şirketin stratejik pazarlama vizyonunu güçlendiren güçlü ve tutarlı bir marka imajı geliştirirsiniz.

"Openbravo Commerce Suite sayesinde, yeni ürünler, fiyatlar veya promosyonlar artık tüm mağazalarda birkaç saat içinde tanımlanabilir ve kullanılabilir hale getirilebilir"

Lorenzo Sánchez

Sánchez Hipertextil

Ürün Müdürü


Openbravo Mağaza Yöneticilerine Nasıl Yardımcı Olur?

Yeni ve genişleyen bir rol oynamak için fiziksel mağazalarınızı dönüştürmeniz ve çok kanallı perakendeciliğin taleplerini yerine getirmeniz gerekirken, mağazanın işletme maliyetlerini azaltmak için yalın perakende satış girişimlerini uygulamanız gerekir.


Mağazalarınız çok kanallı müşterilerinizi tatmin etmeye hazır mı?

Fiziksel mağazaların, müşteri hizmetlerine ve dijital kanallarınızla kanallar arası senaryoları destekleyebilen gerçek çok kanallı merkezler olma özelliğine daha fazla odaklanarak yeni, genişletilmiş bir rol üstlenmesini sağlayın.

"Openbravo, beklenen büyümeyi desteklemek ve müşterilerimize daha iyi mağaza içi alışveriş deneyimi sunmak için daha iyi hazırlıklı olmamızı sağladı."

Iván Llonch, Mağaza Yöneticisi ve Ortak, dePique


Openbravo Çevrimiçi / e-Ticaret Yöneticilerine Nasıl Yardımcı Olur?

Daha düşük maliyetli bir yapı elde etmek için çevrimiçi işlemlerinizi optimize etmeniz ve fiziksel mağazalarla sorunsuz entegrasyon sunan çevrimiçi alışveriş yapanlar için üstün bir alışveriş deneyimi yaratmanız gerekir.


"Openbravo’nun benimsenmesi, sipariş yönetimimizin kalitesini iyileştirmemize ve işlem süresini azaltmamıza, her ikisi de beklenen satış büyümesini başarılı bir şekilde karşılamak için kritik öneme sahip" dedi.

Daniel Garcia, Çevrimiçi / e-Ticaret Sorumlusu, CTO ve Kurucu, sivasdescalzo

Çevrimiçi alışveriş yapanlar için alakalı bir deneyim sunabiliyor musunuz?

Gelişmiş bir çevrimiçi alışveriş deneyimi sunmak ve çevrimiçi siparişlerin zamanında ve uygun maliyetli yönetimini sağlamak için kanallar arasında bilgi tutarlılığı kazanın ve seçtiğiniz e-ticaret platformuyla sorunsuz bir şekilde bütünleşin.

Yeni ürünleri, fiyatları veya promosyonları ne kadar hızlı sunabiliyorsunuz?

Karmaşık çeşitler ve ürünler, sık sık fiyat değişiklikleri veya yüksek oranda hedeflenmiş indirim ve promosyonlar için fırlatma döngülerini ve maliyetlerini azaltın. Tüm değişikliklerinizi tüm mağazalarınızda ve çevrimiçi kanallarınızda birkaç dakika içinde kullanılabilir hale getirmek için kapasite kazanın.


Sürdürülebilir bir üstün mağaza içi müşteri deneyimi sunabilir misiniz?


Mobil cihazlardan mağazanın her yerinde yüksek oranda kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunmak için ortakları güçlendirin. Yeni çalışanları dakikalar içinde eğitin, böylece talep dalgalanmalarını karşılamak için sık sık işe alımlarda bile müşteri hizmetleri seviyelerini garantileyin.


Blogpost - Mükemmel bir müşteri alışveriş deneyimi için perakende teknolojileri.

Infographic - Perakendeciler Beacons Teknolojisine Nasıl Dönüşebilir?

Web Semineri - Mağaza Çözümü ile Mükemmel Müşteri Hizmeti Sunma.


İşiniz çok amaçlı kanal için hazır mı?

Çok kanallı stratejinizin yürütülmesini desteklemek için temel yapı taşlarını sağlayan esnek bir ticaret platformuyla işinizi ileriye taşıyın.


Infographic - Openbravo ile Omnichannel Oyununa Girin

eBook - Omnichannel Perakendeciliği: Pratik Bir Rehber

Web Semineri - Çok Kanallı Dönüşüm İçin Hazır mısınız?

Makale - Omni Kanalı Perakende Satışını Sağlayan Açık Kaynak Teknolojileri Tarafından Desteklenen Çevik Bir Ticaret Çözümü

Mağazalarınızdaki envanter bilgileri ne kadar doğru ve görünür?

Mağaza içi envanter yönetiminizin verimliliğini ve doğruluğunu tüm mobil özelliklere sahip özellikler ile artırın ve diğer mağazalarda veya yerlerde stoklanan ürünlerde POS'ta gerçek zamanlı bilgilerle müşteri hizmetini artırın.

"Openbravo çözümü sayesinde envanterimiz artık tüm mağazalarımızda çok daha güvenilir durumda."

Mirella Cruz, Mağaza Müdürü, Materiales Amezcua


Blogpost - Mağazada teslimat fiziksel mağazaların değerini artırır
Veri Sayfası - Openbravo Mağaza Çözümü
Web Semineri - Neden Fiziksel Mağazalar Bugün Her Zaman Daha Önemli?


Hangi seviyede güvenlik ve performans kontrolünüz var?


POS'taki kritik eylemler için daha fazla operasyonel ve sahtekarlık kontrolü elde edin ve acil eyleminizi gerektiren olaylarla ilgili gerçek zamanlı içgörü ve uyarılar elde edin.


Infographic - Akıllı Mağazalarda Önemli Sayılar
Web Semineri - Mağazalarınızda Operasyonel Mükemmellik Nasıl Sağlanır?
Basın Bülteni - M&B Ayakkabı, perakende mağazalarının faaliyetlerini iyileştirmek ve geniş dağıtım ağı genelinde daha fazla görünürlük elde etmek için Openbravo Commerce Suite'i tercih ediyor.


Daha fazla bilgi ister misiniz?

Perakendecilik ve perakendecilik yönetimi ile daha ayrıntılı olarak ürün avantajlarını keşfedin.


Openbravo hakkında

Openbravo çevik ve yenilikçi perakendecilik için küresel bir çok kanallı platform sağlayıcısıdır. Openbravo Commerce Cloud, perakende satış şirketlerine ve restoratörlere, şirketlerin daha hızlı ve daha hızlı bir şekilde yenilik yapmalarını ve değişimi daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlayan oldukça esnek bir mobil teknoloji platformuna dayanan çok kanallı perakende satışları için cazip bir işlevsel taslak sağlayan, çok kanallı ve bulut tabanlı bir platformdur.

60'tan fazla ülkedeki müşterileri, 16.000'den fazla arka ofis kullanıcısı ve şu anda çözümlerini kullanan 25.000 satış noktası ile Openbravo, piyasadaki en esnek çok kanallı platformunu sunmaktadır. Openbravo'nun Fransa, Dubai, Hindistan, Meksika ve İspanya'da ofisleri bulunuyor.


Openbravo Nedir?


Openbravo Mağaza Yöneticilerine Nasıl Yardım Eder?
Mehmet Demirel 10 Aralık 2021
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
ERPNext Üretim Rotaları Nasıl Oluşturulur?
İşlem Rotası