NEDEN OPENBRAVO DEPO OTOMASYONUNU SEÇMELİSİNİZ?

MyOB AWO - Depo Otomasyon Sistemi

WHY SHOULD YOU CHOOSE OPENBRAVO ADVANCED WAREHOUSE OPERATIONS?


WHAT IS OPENBRAVO's SMART AND ADVANCED WAREHOUSE AUTOMATION MANAGEMENT SYSTEM?


Advanced Warehouse Operations (AWO) Advanced Warehouse Operations (AWO) is at the center of the new Openbravo Supply Chain Suite. It manages inventory once it is inside the warehouse and dynamically assigns bins or determines the most appropriate stock to be picked according to pre-configured set of rules or algorithms. It includes the multiple alternative Unit of Measure and Inventory Status functionalities while it very soon also will include the Referenced Inventory functionality.

Concerning the Supply Chain Suite AWOConcerning the Supply Chain Suite, on the left of AWO we position Advanced Planning, with demand forecasting, inventory planning and Pull & Push methods. Also, here you find Distribution Order functionality to the existing methods for incoming goods. On the right of AWO we add the same Distribution Orders functionality but for outgoing goods while also here you find the Vehicle & Transport management module,  which helps to organize the distribution with owned vehicles. For distribution with non-owned vehicles, Openbravo has integrations with several carriers.


Cloud-native yazılımımızdaki kapsamlı Tedarik Zinciri işlevleri seti zaten sizi Openbravo'yu seçmeye karar vermiş olabilir. Eğer öyleyse, lütfen bize ulaşın! Eğer değilse, okumaya devam edin.


Openbravo'da, yazılımın sizin için bir araçtan başka bir şey olmadığını biliyoruz. Tüm araçlarda olduğu gibi, kuruluşunuzun size maliyetinden daha fazla katma değer sağlaması gerekir. Talep tahmininden gelişmiş depolamaya ve optimize edilmiş dağıtıma kadar, yani envanter yönetimi, işletme sermayesi optimizasyonuyla ilgili, yani mali açıdan bakıldığında, işletme sermayesi optimizasyonuna ilişkin daha büyük bir resimdir: daha iyi stok dönüşleri, daha iyi nakit akışı sağlar ve şirketi tutan gün sonunda hissedarlar ve çalışanlar mutlu. Elbette bu doğru, ancak rasgele bir pazartesi sabahı “hadi gidip çalışma sermayemizi optimize edelim” diyemezsiniz. Öyle çalışmıyor.

Satış / pazarlama perspektifinden bakıldığında, uygun stok yönetimi çok kanallı başarının önündeki en büyük engellerden birini ortadan kaldırır. Dolayısıyla bu açıdan kritik başarı faktörüdür. Ne yazık ki, aynı Pazartesi sabahı “Bugün uygun bir envanter yönetimi yapalım ve yarın çok kanallı kanalımızı açalım!” Diyemezsiniz. Birçok kişi bu kadar kolay olmasını isterdi.

Öte yandan yapılması gereken, buna operasyonel bir perspektiften yaklaşmak ve daha doğrusu kuruluşunuzda operasyonel mükemmellik arayışı içinde olmaktır. Operasyonel mükemmellik, işletme sermayesi optimizasyonu için anahtar bir faktördür ve çok kanallı başarının kilidini açar!

Ve burada Openbravo Gelişmiş Depo Operasyonları - Tedarik Zinciri Paketinin merkez noktası olarak - devreye giriyor: Her biri tek bir amaç için tasarlanmış ve uyum içinde işbirliği yapan çoklu işlevler kümesi: alan kullanımını optimize etmek, optimize etmek personel kullanımı ve / veya stok kullanımını optimize etmek.


AWO includes the following features:


  • Intuitive and offline-resistant front-end user interface that allows operators to continue confirming tasks even when there is no connectivity.

  • Intelligence for stock optimization; adaptive algorithms for picking, put-away and issuing. deviations for cross docking and inspection; self-replenishment, self-organizing, self-auditing features that continuously keeps the warehouse organized and correct;

  • Intelligence for space optimization; chaotic/dynamic or static bin-system, or mixed; put-away with bin-capacities and dynamic occupation calculations; popularity codes for fast/slow movers; pickings geared to free bin-space or stock utilization;

  • Intelligence for staff optimization; tasks presented by priority; internal and external routings; automatic label printing; travel sequence to avoid crisscrossing; on-the-fly front-end operations like receipts, picking, put-away, counts and look-ups;

  • Warehouse operations cockpit for consolidated overview of all stock, tasks, reservations and transactions over multiple warehouses;

  • Delta-management and decimals management; multiple alternative unit of measures;

  • Dalga / toplu toplama, kendi kendini organize eden depo, kendi kendini yenileyen depo ve kendi kendini denetleyen depo için zamanlanmış görevler;

  • Blind receipts and other front-end configurations by routing, by user-role; rounding management for simple operation; configurable verbosity to identify warehouse bottlenecks.

Openbravo Advanced Warehouse Operations  To find out more about  Openbravo Advanced Warehouse Operations, watch our webinar, How Retailers Optimize Inventory Management with Openbravo.  


Openbravo About

 

Openbravo çevik ve yenilikçi perakendecilik için küresel bir çok kanallı yazılım satıcısıdır. Openbravo Commerce Cloud, kapsamlı çok kanallı ve tedarik zinciri yetenekleri sağlayan bulut tabanlı bir perakende yazılım çözümüdür. Perakendecilerin daha hızlı ve daha hızlı yenilikler yapmalarına ve değişimi daha verimli yönetmelerine olanak tanıyan, oldukça esnek, mobil özellikli bir teknoloji platformuna dayanıyor. 60'tan fazla ülkedeki müşterileri ve 16.000'den fazla arka ofis kullanıcısı ve şu anda çözümlerini kullanan 20.000 satış noktası ile Openbravo, piyasadaki en esnek çok kanallı çözümü sunmaktadır. Openbravo'nun Fransa, Dubai, Hindistan, Meksika ve İspanya'da ofisleri var.

BAZI OPENBRAVO RETAIL ERP MÜŞTERİLERİ

NEDEN OPENBRAVO DEPO OTOMASYONUNU SEÇMELİSİNİZ?
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
YENİ OPENBRAVO AWO MODÜLÜ İLE AKILLI DEPO YÖNETİMİ
Web Tabanlı AWO