İşletmeler Neden Kurumsal İçerik Yönetimi için Alfresco ECM'yi tercih ediyor?

Alfresco

İşletmelerin Neden Kurumsal İçerik Yönetimi için Alfresco'yu Tercih Etti?

Özet

Alfresco içerik yönetimi kuruluşundan bu yana ün kazandı. Alfresco'yu doküman yönetimi için en uygun platform yapan üst düzey özellikler.


Yapılandırılmamış ve kötü dağıtılmış kurumsal veriler, işletmeniz için büyüme yolunda büyük bir engel oluşturabilir. Ayrıca, çok sayıda evrak iş gücünün verimliliğini ve verimliliğini azaltabilir. Burada, kurumsal içerik yönetimi yardım eli verir ve şirketin her türlü değerli işletme bilgisini saklamasını ve düzenlemesini sağlar. Alfresco platformunun şirketlerin kritik kurumsal bilgileri yönetmelerini nasıl sağladığını öğrenmek için okumaya devam edin.


Alfresco içerik yönetiminin temel avantajlarından geçmeden önce, kısa bir Alfresco tanıtımı yapalım.


Alfresco - Mükemmel Belge Yönetim Sistemine Kısa Bir Giriş

2005 yılında kuruluşundan bu yana, Alfresco popüler bir açık kaynaklı ECM (Kurumsal İçerik Yönetimi) olarak kalmıştır. Kolay kişiselleştirme, kolay genişletme ve kesintisiz entegrasyon kapasitesi, bu platformu hem geliştiricilerin hem de girişimcilerin tercihi yapıyor. İşletmelerin büyüklüğü ve niteliği ne olursa olsun, şirketler içeriği yöneterek faydalarından kolayca yararlanabilir.


Ayrıca Alfresco Kullanarak Sözleşmeli Yaşam Döngüsü Yönetim Sisteminin İşe Yararları


Bugün, Alfresco iki sürüm sunar - Alfresco Enterprise Edition ve Alfresco Community Edition. İşletmeler, belge yönetimi gereksinimleri için en uygun sürümü seçebilirler. Alfresco'nun Kurumsal Sürümü ayrıca ACS (Alfresco İçerik Hizmetleri), APS (Alfresco Süreç Hizmetleri), AGS (Alfresco Yönetim Hizmetleri) ve Alfresco Dijital İş Platformu olmak üzere dört pakete ayrılmıştır.


Kurumsal İçerik Yönetimi


Alfresco'nun diğer platformlardan ayrı olan en iyi dokuz özelliğini gözden geçirelim:


İşbirliği kolaydır

Alfresco içerik yönetiminin en büyük yararlarından biri, kolay ve sorunsuz bir işbirliği sağlamasıdır. Alfresco Share, bir işbirliği aracı olarak hareket eder ve web tabanlı işbirliği için zengin bir ortam sağlar. Belgeleri, takvimi, wiki içeriğini, blogları ve benzerlerini yönetmek için kullanışlıdır.


İş sürecini basitleştirir

Alfresco, depoya eklemeden önce içeriği doğrulamak için entegre bir iş akışı motoruna sahiptir. Dahası, ekibin içerik doğrulama için onay süreçleri tanımlamasına olanak tanır. Bir şekilde, bu iş akışı özelliği iş süreçlerini basitleştirebilir ve içeriği verimli bir şekilde yönetebilir.


Güvenli erişim sunar

İçerik deposu, farklı türlerde bir veri yığınına sahiptir. Ayrıca, kullanıcılar içerik oluşturucular, hakemler, müşteriler ve ekip üyeleri gibi farklı türlerdendir. Gereksinimlerine ve yetkilerine bağlı olarak, bir depodaki veri depolarına güvenli erişmelerine izin verme ihtiyacı vardır. Alfresco, bu hedefe kolaylıkla ulaşmak için sağlam bir izin modeline sahiptir.


Etkili arama mekanizması sağlar

Alfresco, kullanıcıların hareket halindeyken içeriğe erişmelerini sağlamak için etkili bir arama mekanizmasına sahiptir. Alfresco platformunun arama özelliği, içeriğin meta verilerine ve içeriğe dayanmaktadır. Kullanıcıların nispeten kısa sürede doğru içeriği bulmasını kolaylaştırır!


Harici uygulamalarla bütünleşir

Güvenilir ve saygın bir Alfresco geliştirme şirketi, harici uygulamaları Alfresco platformuyla kolayca entegre edebilir. Öte yandan, Alfresco'yu bir ön uç işletme uygulamasının deposu olarak entegre etmek de mümkündür. Teknik mimarlar, harici sistemler ve uygulamalar ile kusursuz entegrasyon kapasitesi için Alfresco'yu tercih ediyor.


İçeriğin kolay dönüşümü

Sözleşme yönetim sistemine gelince, sözleşme belgesi kelime biçiminde kalır ve çeşitli ekipler onu inceler. Sonunda, sözleşme aktif hale gelir ve düzenlenebilir kelime belgesi düzenlenebilir olmayan PDF'ye dönüştürülür. Alfresco, güçlü içerik dönüştürme yetenekleri sayesinde mümkün kılar.


Daha yüksek versiyonlama yeteneği

Genellikle işletmeler yerinde iyi tanımlanmış bir iş akışı inceleme sürecine sahiptir. Çeşitli bölümler içeriği gözden geçirir ve gerekli değişiklikler girdilerine dayanır. Alfresco, aynı içeriğin yeni sürümlerini oluşturmak veya mevcut sürümlerin kaydını tutmak için sürüm oluşturma kapasitesine sahiptir.


İş kurallarını tanımlar

Şirketinizin kesintisiz belge yönetimi ve raporların denetlenmesinde iş kuralları hayati bir rol oynar. Ayrıca, yönetime eyleme geçilebilir bilgiler sağlayabilirler. Örneğin, içeriği bir klasörden diğerine taşıdıkça sözleşme durumu değiştirilir. Ekipler sözleşme ayrıntılarını gözden geçiriyorsa, belge İnceleme klasöründe kalır. Ancak bir kez Active klasörüne taşındığında, Active durumu sözleşme detayının önünde gösterilir. Alfresco bu iş kurallarını kolayca tanımlayabilir.

İçeriği denetler

İçerik üç ana aşamadan geçirilir: erişim, gözden geçirme ve düzenleme. Alfresco yalnızca kurumsal belgelere güvenli erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda belirli belgelere erişen kullanıcılar hakkında da bilgi verir. İçerik erişim mekanizmasında herhangi bir kötü niyetli girişim ve boşluk bulunmalıdır. İçeriğin denetlenmesi, Alfresco platformunun içerik denetimi işlevi sayesinde mümkündür.


Kaydırma

İşletmeler, gerçek zamanlı izleme, üretkenlikle ilgili konular ve yasal uyumluluk gibi zorluklara tanık olurlar. Alfresco hizmetleri, tüm bu zorlukların üstesinden gelmeyi ve makul maliyetlerle daha yüksek güvenlik sağlamayı amaçlamaktadır. Bunlar, Alfresco'nun dünya çapında modern işletmelerin tercih edilen bir seçimi olmasının ana nedenleridir.


Önde gelen bir Alfresco kurulum ve yapılandırma hizmeti sunan SelenSoft, dünya çapında güçlü kurumsal içerik yönetimi çözümleri sundu. Deneyimli Alfresco ECM geliştiricilerimiz modern işin karmaşık gereksinimlerini kolayca karşılayabilir. Kritik belgeleri verimli bir şekilde yönetmek ve iş hedeflerini kolaylıkla yerine getirmek istiyorsanız, bize bir mesaj bırakın; uzman yöneticilerimiz kısa süre içinde size geri dönecektir.

İşletmeler Neden Kurumsal İçerik Yönetimi için Alfresco ECM'yi tercih ediyor?
Mehmet Demirel 17 Ekim 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Başarılı ECM Uygulamasının En iyi Yolları
Alfresco ECM Başarısı için!