Unibravo Sözleşme Yönetimi Programı

Kontrat Modülü

Sözleşme Yönetimi projesi, finansal ve operasyonel performansı en üst düzeye çıkarmak amacıyla sözleşme oluşturma, yürütme ve analizlerini sistematik ve verimli bir şekilde yönetme yetenekleri sağlamayı amaçlamaktadır.

Bu belge, finansal ve operasyonel performansı en üst düzeye çıkarmak amacıyla sözleşme yaratma, yürütme ve analizlerini sistematik ve verimli bir şekilde yönetme yetenekleri sağlamayı amaçlayan Sözleşme Yönetimi işlevselliği için işlevsel özellikleri içerir.

Bu modül Unibravo Platformunda temel sözleşme bilgilerinizi kaydedebileceğiniz bir sözleşme penceresi sunar. Bu sözleşmeler müşteri siparişleri ve faturalar ile ilişkilendirilebilir. Bu modülün yalnızca Unibravo için temel Sözleşme altyapısını oluşturduğunu ve diğer modüllerin (Hizmet Sözleşmesi Yönetimi gibi) yeteneklerini genişletebileceğini lütfen unutmayın.

Sözleşme

Sözleşme, yasal bir yükümlülük oluşturmak amacıyla iki taraf veya daha fazlası taraf arasında gönüllü olarak yapılan bir sözleşmedir (her bir taraf hak ve görev edinir).


Bir taraf, normalde diğer tarafça (hakem) yasal olarak yeterli mübadele değişimi ile kabul ettiği bir teklif sahibi olarak adlandırılan bir teklif söz konusu olduğunda bir söz uygulanabilir bir sözleşme haline gelir. Hakem, belirli bir süre boyunca gerçek performans karşılığında ödeme yapmayı veya başka bir hususu göz önünde bulundurmayı taahhüt eder.


Bir sözleşmenin varlığı aşağıdaki gerçek unsurları bulmayı gerektirir:


Unibravo'da Sözleşme

Bir sözleşme, belirli bir süre zarfında üzerinde mutabık kalınan para değeri üzerinden satıcıdan alıcıya mal veya hizmet alışverişini (yenilenebilir olabilir) açıklar.

Unibravo'da bir sözleşme bir proje alt tipidir. Tüm projeler sözleşme değildir, fakat sözleşme her zaman projedir. Sözleşme, bir satış veya satın alma sözleşmesi olabilir.

Taraflar arasında imzalanan yasal belge, sözleşmenin tüm ilgili bilgilerini içerecektir ve Openbravo içindeki sözleşme belgesine eklenebilir.

Yenileme koşulları / şartları sözleşmede yapılandırılmıştır. Müşterilerin bir yükleniciden mevcut sözleşmelerini uzatmasını istemeleri ve onlar için mal / hizmet sunmaya devam etmeleri yaygındır. Bir sözleşme uzatıldığında sözleşmeyi yeniden müzakere etme (şartlarda değişiklik yapma) fırsatı vardır.

Unibravo Sözleşme Yönetimi Programı
Mehmet Demirel 16 Mart 2020
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle
Giriş to leave a comment
Açıkerişim Türkiye DSpace Resmi Servis Sağlayıcısı
DuraSpace Resmi Partner