Sugar CRM Programı

Müşteri Takip Sistemi

SugarCRM, Cupertino, California merkezli bir yazılım şirketidir. Müşteri ilişkileri yönetim sistemi olan Sugar web uygulamasını üretir. SugarCRM'nin işlevselliği, satış gücü otomasyonu, pazarlama kampanyaları, müşteri desteği, işbirliği, Mobil CRM, Sosyal CRM ve raporlama içerir.

SugarCRM, Cupertino, California merkezli bir yazılım şirketidir. Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) sistemi olan web uygulaması Sugar'ı üretir.

SugarCRM'nin işlevselliği, satış gücü otomasyonu, pazarlama kampanyaları, müşteri desteği, işbirliği, Mobil CRM, Sosyal CRM ve raporlama içerir.

Şirket, ticari web sitesi Sugarcrm.com ve Sugar Exchange (üçüncü taraf uzantıları için) ve kullanıcı forumları dahil olmak üzere bir dizi web sitesini işletmektedir. 2017 itibariyle, SugarCRM iki milyon kullanıcı bildirdi. 

Şubat 2014'te, geliştirme topluluğunun güçlü tepkisini uyandıran bir blog gönderisinde SugarCRM, Community Edition uygulamalarının yeni açık kaynaklı sürümlerini artık yayınlamayacağını duyurdu; bundan böyle bu yalnızca hata düzeltme uygulaması olacaktır.

Sugar CRM Programı
Mehmet Demirel 2 Eylül 2020
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle
Giriş to leave a comment
SuiteCRM Programı
Dünyanın 1 numaralı Açık Kaynak CRM'i