ERPNext Açık İş Emirleri Raporu

İş Emri Raporu

ERPNext Açık İş Emirleri Raporu

ERPNext'teki Açık İş Siparişlerini kullanarak kuruluşlarımızdaki belirli öğelerin üretimindeki ilerlemeyi kolayca tespit edebiliriz.

Satış Huni

Bu raporda, kullanıcılar hangi ürünlerin üretilmesi gerektiğini, üretilecek toplam miktarı ve ayrıca daha önce üretilen eşyaları görebiliyorlar. Daha ayrıntılı bilgi için, kullanıcılar iş emrine tıklayabilirler; MFG-WO-2.018-00.005.

Bu raporla, hangi kalemlerin üretileceğini bilmekteyiz, bu raporda üretim adedi 2'dir.

Önemli bilgi, devam eden ürünlerimizde depolanan depolar ve üretilen mamul ürünlerdir. Bu, stok stoğumuzu takip etmemizi ve maliyetlemede verimliliğe çevirmemizi sağlamalıdır.

İmalatlarımızı, ürünlerin depolandığı kaynak depodaki gerekli ürünlere göre düzenleyerek hazırlayabiliriz. Şekil 3'e bakınız.

Şekil 4 İmalat işlemleri Belli imalat işlemlerini ve adımlarını gerektiren kalemleri elde edin. Açık iş emirleri, üretim aşamalarını ve henüz yapılmadı veya yapılmadıysa durumlarını bize anlatabilecektir. İşleri daha iyi düzenlemede kesinlikle yardımcı olacaktır.

Bu rapor imalatta gereken işletme maliyetini hesaplamaya yardımcı olmaktadır. Bu, bize iş kararını vermemiz için gereken belirli bilgileri vermektir. Daha fazla ayrıntı için aşağıya bakın.

ERPNext Açık İş Emirleri Raporu
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
ERPNext iç içe BOM yapısı
İç içe BOM yapısı