Alfresco, Yeni Dijital Çalışma Alanıyla Yenilendi

Alfresco Dijital İş Platformunun bir parçası olarak yeni Alfresco Dijital Çalışma Alanı'nın lansmanını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Alfresco Uygulama Geliştirme Çerçevesi (ADF) tarafından desteklenen Dijital Çalışma Alanının amacı, son kullanıcı deneyimini optimize etmek ve aşağıdakileri sağlamaktır:


  • Modern bir genişletme çerçevesinin desteğiyle daha hızlı zaman-değer

  • Modern bir kullanıcı deneyimi sayesinde daha iyi kullanıcı kullanımı ve anahtar teslim kullanım

  • Hızlı ve kolay dosya erişimi sayesinde artırılmış işgücü verimliliği


Kullanıcılarınız için modern bir deneyim


Geleneksel olarak, güçlü içerik yönetim sistemlerinin kullanıcı deneyimi karmaşık olabilir ve insanların içerik yükleme / indirme, görüntüleme ve paylaşma gibi yapmak istedikleri en yaygın görevleri yerine getirir. Bu yeni kullanıma hazır deneyim sayesinde, çoğu önemli bir bağlamsal sağ tıklama eylemleri menüsü üzerinden sunulan etkinliklere odaklanmak için varsayılan Alfresco UX'i geliştirdik. Ancak hata yapmayın - en gelişmiş güç kullanıcısının ihtiyaçlarını karşılamak için temel platformun gücü hala orada. Kutudan çıkardığınız deneyim ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterince yeterli değilse, bunu değiştirmek çok kolaydır.




Amaca uygun çözümler oluşturun


Alfresco Uygulama Geliştirme Çerçevesinin esnekliğini kullanan yeni Dijital Çalışma Alanı, şirketlerin kullanıcılarının memnun kalacağı deneyimler yaratmalarına yardımcı olacak. Yüzlerce yeniden kullanılabilir, yerelleştirilmiş ve duyarlı UI bileşeni sayesinde, geliştiricilerin yaratabileceği uyarlanmış deneyimlerin ve hızın hiçbir sınırı yoktur birlikte hareket edebilecekleri.




Dijital Çalışma Alanı ile neler yapabilirim?


  • Açısal çerçeveli çözümler geliştiren canlı bir açık kaynak topluluğundan yararlanın

  • Yükseltme endişesi olmadan özel kontrolleri, görüntüleyici bileşenlerini, sayfaları ve eklentileri güvenle enjekte edin

  • Uygulamalarınızı Alfresco ortaklarından bir dizi özellik ile genişletin: Geolang, Sphereon, Snowbound, ZIA


Dijital Çalışma Alanını ne zaman ve nasıl kullanmaya başlayabilirim?


Yeni Dijital Çalışma Alanı, bu yılın sonunda Alfresco Dijital İş Platformunda müşterilere sunulacak. İlk sürümü, Amazon EKS aracılığıyla yeni bir konteynerli dağıtım seçeneği de içeren standart Alfresco Content Services 6.1 dağıtımında sunulacak.


Dijital Çalışma Alanını çalışırken görmek için kısa bir demo video izleyin


Bugün Alfresco ve Dijital Çalışma Alanını deneyin!


Alfresco Hakkında

Alfresco, insanların çalışabilmesi için daha iyi bir yol sağlayan, en çok ihtiyaç duydukları anda, ihtiyaç duydukları doğru bilgiye sahip olmalarını sağlayan ticari, açık kaynaklı bir yazılım şirketidir. Yazılımımız, dünya çapında 190'dan fazla ülkede, endüstri lideri organizasyonlarda 11 milyondan fazla insanın günlük çalışmalarına güç veriyor. Alfresco Dijital İş Platformu, kuruluşların olağanüstü deneyimlerle anında hizmet sunmak için dijital işlemler oluşturmasını sağlayan, modern, kurumsal sınıf, bulut tabanlı bir platformdur. İnsanların bilgi ile etkileşime girmesi ve kuruluşların tehditlere, fırsatlara ve koşullara hızlı bir şekilde yanıt vermeleri için en hızlı yolu sağlar.

Alfresco, Cisco, Pitney Bowes, Kanada İnsan Hakları Müzesi, ABD Donanması Departmanı, Genelkurmay Başkanları ve NASA dahil olmak üzere 1.300'den fazla lider kuruluşa daha duyarlı ve rekabetçi olmalarına yardımcı olmaktadır.

2005 yılında kurulan Alfresco'nun merkezi Boston, Massachusetts, ABD'dedir. Alfresco hakkında daha fazla bilgi için, lütfen http://www.alfresco.com adresini ziyaret edin.


Anahtar Kelimeler:

ECMKurumsal İçerik YönetimiDoküman Yönetim SistemiBelge Yönetim Sistemi

Alfresco, Yeni Dijital Çalışma Alanıyla Yenilendi
Mehmet Demirel 14 Ekim 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Alfresco Share ile Başlarken
Kullanıcı Rehberi