Üretim ve Dağıtım işletmeleri için ERPNext

Üretim ve Dağıtım Programı

Üretim ve Dağıtım işletmeleri için ERPNext


Bir Bakışta Modüller / Özellikler Malzeme Listesi Bitmiş ürününüzü (mamülü) üretmek için gereken tüm malzeme ve işlemlerin listesini kaydedin. Her malzemeye maliyet atayın ve toplam üretim maliyeti hakkında bilgi edinin. Gerçek zamanlı olarak üretim sırasında gerekli olan malzemelerin üstünde olun.


Üretim Siparişleri


Üretim emirlerini takip edin, ERPNEXT üretim siparişlerini, malzeme listesini ve envanteri birbirine bağlarken malzeme hareketlerini otomatik olarak takip edin. Zaman çizelgeleri ile ilerlemeyi takip edin ve bitmiş ürünleri (mamülleri) kaydederek başarılı bir şekilde üretimi gerçekleştirin. 

Üretim Planlama Aracı'nı kullanarak Üretim ve Malzeme İhtiyaçlarınızı planlayın. İş İstasyonu kullanılabilirliğine göre üretim programı yapın. Hiyerarşik Malzeme Listesi ve maliyetlendirme kullanın. Üretim sürecinin bir kısmını taşeron / dış kaynak olarak kullanın ve maliyetini ortaya çıkan ürünlere ekleyin.


Faturalandırma

Müşterilerinizi faturalandırın ve Tedarikçinin Faturalarını kaydedin. Ödeme öncesi ve sonrası ödemeleri yönetin, bekleyen ödemeleri izleyin ve Kredi Notları sağlayın. Farklı para birimleri kullanın, yinelenen faturaları yönetin ve tutarı esas alarak onaylayın. Aylık fon dağıtımını ve Maliyet Merkezlerini kullanarak alışverişlerinizi bütçeleyin. 


Müşteri İlişkileri ve Satış

Fırsatları izleyin, Teklifler hazırlayın ve Siparişleri ve Gönderileri kaydedin. Müşterilerle e-posta yoluyla iletişim kurun veya bültenler gönderin. Komisyonu bir Satış Ortağına veya Satış Ekibiniz arasında dağıtın. Fiyatlandırma ve İndirimleri kurallara göre uygulayın. Garanti Taleplerini ve çözümlerini kaydedin.


Depo, Stok / Envanter yönetimi

Birden çok stok lokasyonunu kolayca yönetin. Depo başına stok seviyelerini takip edin ve manuel incelemeye göre güncelleyin. Partiler, seri numaraları, stok değerlemesi ve otomatik envanter muhasebesi stokta en üstte olmanıza yardımcı olur. Stok, eşik miktarının altına düştüğünde - Malzeme taleplerini otomatik olarak artırın, tedarikçilere satınalma siparişleri gönderin ve satınalma makbuzlarını kaydedin. Etkili stok yönetimini her zaman elinizde yeterli miktarda bulundurun.


Satış + Satınalma Yönetimi

Potansiyel Müşterileriniz veya Müşterileriniz ile iletişimi izleyebilirsiniz. Arada bir bülten göndererek onlarla etkileşime devam edin ve siparişe hazır olduklarında belirli teklif gönderin. Malzeme İsteklerini yükselterek satın alınacak öğeleri takip edin, tedarikçilere Satınalma Siparişleri gönderin ve malzeme aldığınızda Satın Alma Makbuzlarını girin. Üretim için gerekli tüm malzemeler için satın alma talepleri yapın. İlgili tedarikçilere otomatik olarak gönderin. Üretim sonunda bitmiş ürünlerin envanterini yönetin ve satış ve muhasebeye otomatik olarak bağlayın.


Satın Alma ve Envanter

Malzeme Taleplerini otomatik olarak artırın, Tedarikçilere Satınalma Siparişleri gönderin ve Satın Alma Makbuzlarını kaydedin. Depo başına stok seviyelerini takip edin ve manuel incelemede gerekli düzeltmeleri yapın. Parti ve Seri Numaralarını kullanın, stok değerlemesi alın ve otomatik envanter muhasebesini kullanın.


Projeler ve Zaman Çizelgeleri

ERPNEXT'te tüm projeler Görevler, Zaman Çizelgeleri, Giderler, Satın Alma İşlemleri, Bütçelerle bağlantılıdır, böylece faaliyetlerinizin tam bir görünümünü elde edersiniz. Faturalandırma ve Bordro, projelere derinden bağlıdır ve her şeyi birbirine bağlamanızı kolaylaştırır. Projeler için Görevler tanımlayın ve tahsis edin ve Görevlere karşı yapılan işler için Zaman Kaydı girişleri yapın. Siparişleri, faturaları ve envanteri Projelere karşı takip edin ve Zaman Kayıtlarını kullanarak Müşterilerinizi faturalandırın.


ERPNext hakkında:


ERP Basitleştirildi

KDV Uyumlu ve Uygun Maliyetlidir.

ERPNext, Web Notes Technologies Pvt Ltd tarafından geliştirilen entegre bir Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımıdır ve Python (yazılım) tabanlı sunucu tarafı çerçevesi kullanılarak MySQL veritabanı sistemi üzerine kurulmuştur.

ERPNext, kullanıcıların yazılımı programlamaya gerek kalmadan benzersiz amaçlara uyarlamalarına esneklik katan meta veri modelleme araçlarına sahip bir Model-View-Controller mimarisine sahiptir.



Üretim ve Dağıtım işletmeleri için ERPNext
Mehmet Demirel 16 Ocak 2020
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Belgelerinizi Merkezi şekilde saklayın!
Yerinde Kayıtları Yönetme