SuiteCRM ve Microsoft Dynamics Karşılaştırma

Açık Kaynak SuiteCRM'e karşı tescilli yazılım Microsoft Dynamics

SuiteCRM ve Microsoft Dynamics

Açık Kaynak SuiteCRM'ye karşı tescilli yazılım Microsoft Dynamics.

Microsoft Dynamics Analizi

Dynamics CRM, CRM, Skype, Outlook, Dynamics ERP, Azure, Office ve Power BI dahil olmak üzere web tabanlı bir entegre Microsoft ürünleri ailesi olan Microsoft’un Dynamics 365'in pahalı bir portföy ürünüdür.

Pek çok sektör analisti, Dynamics 365'in Microsoft’un hem CRM hem de ERP alanlarında baskın bir oyuncu olma çabasını temsil ettiğine inanıyor. Çoğu kişi bunun 1990'ların ve 2000'lerin başındaki monolitik CRM / ERP ürünlerine bir geri dönüş olduğuna inanıyor. Evrensel olarak bunlar hantal, karmaşık, elverişsiz, kullanımı zor, değiştirilmesi zor ve çok pahalıydı. Son yıllarda web tabanlı ve çevik CRM ve ERP uygulamalarının ortaya çıkmasıyla bu uygulamaların neredeyse tamamı, kullanıcılarını soğukta bırakarak ortadan kalktı.

Dynamics 365 ile Microsoft, 1990'ların bilgi işlem sistemini yeniden canlandırıyor. Sonuç olarak, satıcıya bağlı kalma, karmaşıklık ve artan maliyetler, ihtiyatsızlar için göze çarpan uyarılardır.


Microsoft Dynamics

Artan Maliyetler

Microsoft Dynamics platformu, birbirine bağlı ve entegre bileşenlerden oluşan bir portföyden oluşur. İdeal olarak, Microsoft, kullanıcıların bu bileşenlerden olabildiğince fazlasını talep etmesini ister. En iyi niyetle ve düşük (ish) bir maliyetle başlayarak, Dynamics CRM ile hızlı bir şekilde ek bileşen gerektiren alanlarla (örneğin raporlama ve depolama) karşılaşacaksınız.

Microsoft, ek ücret karşılığında bunu sağlamaktan mutluluk duyacaktır. SuiteCRM tarafından standart olarak sunulan işlevsellik için çok hızlı bir şekilde kullanıcı başına aylık CRM fiyatı 200 $ 'a kadar para kazanabilirsiniz.


Sınırlamalar

  • Dynamics, katı depolama sınırlarıyla birlikte gelir. Ek depolama ek ücrete tabidir.

  • Doğrudan veritabanı erişiminiz yok. Esasen, kendi değişikliklerinizi yapmak istiyorsanız, sistemin çekirdeğine erişemezsiniz.

  • Sessiz güncellemeler - bunları kontrol edemezsiniz. Microsoft bunları yapar ve kullanıcılar bilgilendirilmez. Bu bir şeyleri bozabilir (ve yapar).

  • Ölçeklenebilirlikle ilgili sorular. Microsoft, küçük ve orta ölçekli kullanıcı sayıları için en iyisidir.

  • Lisanslar - ne kadar çok kullanmanız gerekiyorsa, o kadar pahalı hale gelir.


SuiteCRM

Azaltılmış Maliyetler

Zaten Dynamics CRM çalıştırıyor musunuz? Sorun değil. Aynı işlevselliği korurken ve çok para tasarrufu sağlarken, açık kaynağın tüm özgürlüklerinden yararlanabileceğiniz SuiteCRM'ye taşıyabiliriz.

Nasıl olduğunu tartışmak için Bize Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Özgürlükler

  • SuiteCRM, tüm kaynak koduyla birlikte gelir. İhtiyaç duyduğunuz değişiklikleri doğrudan çekirdek kodda yapın. Bu, onu inanılmaz derecede esnek kılar, muhtemelen mevcut en esnek CRM'dir.

  • SuiteCRM'de veri depolama sınırı yoktur.

  • SuiteCRM, binlerce kullanıcıya ölçeklenir.

  • Yükseltmelerin uygulanıp uygulanmayacağını ve ne zaman uygulanacağını siz kontrol edersiniz.

  • Ek lisans satın almak zorunda kalmadan kullanıcı numaralarını ölçeklendirin.


Karşılaştırma

Features

Microsoft Dynamics

SuiteCRM

Open sourceNoYes
Accounts
Contacts
Leads
Opportunities
Quotes
Calendar
Cases
Documents
Emails
Campaigns
Calls
Meetings
Tasks
Notes
Products
Product Categories
Contracts
Knowledge Base
Report Generator
Mobile
Outlook integration
Workflow
Projects
Invoices
Events
Maps
Thunderbird plugin
Portal
Price148.000 £ (1 yıllık 100 Microsoft Dynamics Enterprise kullanıcısı için)Ücretsiz (sınırsız sayıda SuiteCRM kullanıcısı için)
SuiteCRM ve Microsoft Dynamics Karşılaştırma
Mehmet Demirel 2 Eylül 2020
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle
Giriş to leave a comment
Sugar CRM Programı
Müşteri Takip Sistemi