Openbravo en yeni çok kanallı platform yeniliklerini Paris Perakende Haftası 2019'da sundu

24-25-25 Eylül 2019

Openbravo en yeni çok kanallı platform yeniliklerini Paris Perakende Haftası 2019'da sundu:


Çevik ve yenilikçi ticaret için küresel ve çok kanallı bir platform sağlayıcısı olan Openbravo, perakende, e-ticaret ve dağıtım sektörlerindeki profesyonel ve oyuncuların buluşma yeri Paris Perakende Haftası 2019'da tekrar yer aldı.

Openbravo, fuarda, satış noktası ve mobilite, OMS, CRM, mağaza operasyonları, mal yönetimi, envanter yönetimi de dahil olmak üzere günümüzün müşteri yapısının ihtiyaç duyduğu tüm ihtiyaçları destekleyen yenilikçi çok kanallı perakende platformunu ve ileri teknoloji platform yetenekleri tarafından desteklenen tüm raporlama özelliklerini ve ilgili hizmetlerini sergiledi.


Şirket, Openbravo Commerce Cloud'un en yeni özelliklerini, Openbravo'nun bulut tabanlı ve mobil özellikli çok kanallı platformunu, akıllı OMS motorlu çok kanallı senaryolar için gelişmiş desteği, mobil ve sabit terminaller için yeni bir POS kullanıcı arayüzünü ve servis çözümünü (kendi kendine sipariş verme ve kendi kendine ödeme) sundu.


Paris Perakende Haftası gibi önemli bir etkinliğe katılmak, Fransa'daki büyüme stratejimize mükemmel bir şekilde uyuyor. 2018 yılındaki katılımımız büyük bir başarıydı ve Fransa'daki stratejimizi yeniden doğruladı. Perakendede birçok büyük oyuncuyla tanışabildik ve son birkaç ay boyunca, Groupe Rand, Zodio, Jean Vier, Club Med ve Bureau Vallé gibi birçok büyük marka deneyimimize ve çözümümüze güvendi. Tıpkı BUT gibi, bu markalar artık Openbravo müşterileri. Bu yeni sürüm, son müşteriye gelişmiş, kesintisiz ve yenilikçi bir deneyim sunmak için perakende sektöründe daha fazla çeviklik ve yenilik sağlamak için çok kanallı platformumuzun gücünü göstermemizi sağlayacak.” diyor.

Openbravo, Fransa ve Kuzey Avrupa Genel Müdürü, Bruno Menteaux

https://www.openbravo.com/openbravo-presents-latest-omnichannel-platform-innovations-paris-retail-week-2019

Openbravo hakkında


Openbravo çevik ve yenilikçi perakende ticaret için küresel bir çok kanallı platform sağlayıcısıdır. Openbravo Commerce Cloud, perakendecilere ve restoratörlere çok esnek ve mobil bir platform üzerine inşa edilmiş kapsamlı omnichannel işlevselliği sunan, daha hızlı bir şekilde yenilik yapmalarını ve değişimi daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlayan mobil, bulut tabanlı çok amaçlı bir platformdur. 60'tan fazla ülkedeki müşterileri, 16.000'den fazla arka ofis kullanıcısı ve çözümlerini kullanarak 25.000 satış noktası olan Openbravo, piyasadaki en esnek çok kanallı platformunu sunmaktadır. Openbravo'nun Fransa, Dubai, Hindistan, Meksika ve İspanya'da ofisleri bulunuyor.


Openbravo Nedir?


Satış Noktası Yazılımı

Openbravo WebPOS ile yüzlerce satış noktasından sistemli bir şekilde satış yapabilir, stoklarınızı takip edebilirsiniz.

Openbravo en yeni çok kanallı platform yeniliklerini Paris Perakende Haftası 2019'da sundu
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
NEDEN AÇIK KAYNAK KODLU YAZILIM?
Açık Kaynak