Openbravo 2019 Paris Perakende Haftasında

24-25-26 Eylül 201

Openbravo 2019 Paris Perakende Haftasında

Openbravo 24-26 Eylül 2019'da Paris Expo Porte de Versailles'de gerçekleşecek olan Paris Perakende Haftası'na geri dönmekten mutluluk duyuyor. Avrupa'daki türünün en büyük etkinliği olan Paris Perakende Haftası, ziyaretçilerin, diğer perakendecilerin müşterileri çekmek, sadakatini korumak ve çok kanallı mükemmellik elde etmek için hangi teknolojileri ve stratejileri kullandıklarını görebildiği yerdir.


Son birkaç yıldır PRW'de katılımcı olan Openbravo, Paris Perakende Haftası'nın, en yeni özelliklerimizi (Web POS, mobil mPOS, Self-Check-Out, Self-Order, Sipariş Yönetim Sistemi, CRM / Sadakat, Envanter Yönetimi, ikmal vb.) göstermek için paha biçilemez bir fırsat olduğunu biliyoruz. Ayrıca, Fransa'daki ve dünyadaki müşterilerimizin, alışveriş deneyimini kişiselleştirmek ve çok kanallı işlemleri sorunsuz bir şekilde yönetmek için Openbravo'yu nasıl kullandıklarını göstermek istiyoruz.


Geçen yılki başarının ardından, bu yılki etkinlik özellikle perakendecileri bu sekiz özlü alt kategorideki stratejilerini yeniden incelemeye teşvik etmek ve yaklaşımlarını güçlendirmek ve dijital dönüşümlerinde başarılı olmak için ihtiyaç duydukları teknolojileri araştırmak için tasarlandı. Bu etkinlikte, perakendeciler, kendi stratejilerini hassas bir şekilde ayarlamak ve daha sonra bugün piyasadaki en yenilikçi perakende teknolojilerinin gerçek bir açılır mağazası olarak hizmet veren sergi salonuna gitmek için benzersiz bir fırsata sahipler.



YARININ TEKNOLOJİSİNDE YATIRIM BUGÜN


Şimdi, her zamankinden daha fazla, çok kanallı entegrasyon ve dijital dönüşüm, perakendecilerin başarılı bir şekilde uygulamak için yarışmakta olduğu, kritik bir girişimdir. Ancak doğru çözüm ve ilgili uygulama stratejisi olmadan, girişimlerinin faydalarını gerçekten görmeden önce sıkışıp kalmaları muhtemeldir.


Openbravo'da, perakendecilerin, kısa ve orta vadede tanımlanan somut ve pragmatik hedeflerle inovasyon yaparken, aynı zamanda, henüz parametreleri gelmeyen yeniliklerin entegrasyonunu kolaylaştıracak modern, çevik ve ölçeklenebilir çözümlerle kendilerini desteklediklerine inanıyoruz. Bu yüzden, bugün sadece fayda sağlayan bir teknoloji platformu öneriyoruz, aynı zamanda sizi yarının yenilikleri için hazırlıyoruz.


Başka bir deyişle, teknolojinin süreçleri basitleştirmek için çalışması gerektiğini - personelin işlerini iyi yapmasını kolaylaştırıp kısa, orta ve uzun vadede işinizi geliştirmesini kolaylaştırmalı - ve sonuçta temiz, kolay bir hizmet sunmak için müşteri odaklı sorunları çözdüğünü düşünüyoruz. mağaza içi deneyimlerinde gezinmek için.



Bunun için mevcut gereksinimlerinize kolayca uyum sağlayan ve yenilikleri kontrol edilen bütçelerde test etmek ve basitçe uygulamak için çevik ve yapılandırılabilir bir yazılım çözümü öneriyoruz.


Openbravo hakkında

Openbravo çevik ve yenilikçi perakendecilik için küresel bir çok kanallı platform sağlayıcısıdır. Openbravo Commerce Cloud, perakende satış şirketlerine ve restoratörlere, şirketlerin daha hızlı ve daha hızlı bir şekilde yenilik yapmalarını ve değişimi daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlayan oldukça esnek bir mobil teknoloji platformuna dayanan çok kanallı perakende satışları için cazip bir işlevsel taslak sağlayan, çok kanallı ve bulut tabanlı bir platformdur.

60'tan fazla ülkedeki müşterileri, 16.000'den fazla arka ofis kullanıcısı ve şu anda çözümlerini kullanan 25.000 satış noktası ile Openbravo, piyasadaki en esnek çok kanallı platformunu sunmaktadır. Openbravo'nun Fransa, Dubai, Hindistan, Meksika ve İspanya'da ofisleri bulunuyor.


Openbravo Nedir?

Openbravo 2019 Paris Perakende Haftasında
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Openbravo en yeni çok kanallı platform yeniliklerini Paris Perakende Haftası 2019'da sundu
24-25-25 Eylül 2019