YENİ OPENBRAVO AWO MODÜLÜ İLE AKILLI DEPO YÖNETİMİ

Web Tabanlı AWO

SMART WAREHOUSE MANAGEMENT WITH NEW OPENBRAVO AWO MODULE


Smarter Warehouse Management with New Openbravo AWO Module


The wait is finally over and Openbravo is delighted to announce that the Openbravo Advanced Warehouse and Inventory Management (AWO) module  is now commercially available.


Yoğun rekabet ve mevcut perakende iş modellerinin bozulmasıyla işaretlenmiş bir dönemde, perakende operasyonları olan kuruluşların alt tedarik zincirini daha iyi kavraması her zamankinden daha önemlidir.


Bu yüzden AWO'yu geliştirildi. Depo ile ilgili tüm faaliyetlerde operasyonel mükemmellik sağlama, işletme sermayesini optimize etme ve çok kanallı başarı elde etme konusunda işinize güç verir.


Basitçe söylemek gerekirse, AWO, depo operasyonlarınızla ilgili her şeyi optimize etmenizi sağlar: stok seviyeleri, personel kullanımı ve fiziksel alan.

OPENBRAVO ADVANCED  WAREHOUSE MODÜLÜ İLE AKILLI DEPO OTOMASYON SİSTEMİ VE YÖNETİM YAZILIMI

Stock optimization


Depolarınızda optimum stok seviyesini tuttuğunuzdan emin olmak bildiğiniz kadar zor bir iştir. Openbravo AWO, gerçek zamanlı, doğru stok verileri sağlayarak ve envanter yönetimi faaliyetlerinin mobil cihazlarda etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlayarak zorlu çalışmaları ve depo envanter yönetimi tahminlerini gerçekleştirir.


Staff Optimization


Depo operasyonlarınızı otomatikleştirmenin bir yolunu bulmuş olsanız bile, depo personeliniz büyük olasılıkla depoyu organize ettiği için önemli zaman harcama görevlerini boşa harcar. AWO, mobil cihazlardan yürütülebilen akıllı görev yönetimi ile personel verimliliğini en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur.


Space Optimization


Depo yöneticileri genellikle depolarındaki fiziksel alandan daha iyi faydalanmak için zorlanmaktadır. AWO, maliyetleri azaltmak ve tüm depo faaliyetlerinizde daha fazla uygulama verimliliği sağlamak için fiziksel alanı daha iyi kullanmanıza yardımcı olur.


How does AWO  Work?


AWO, depo ve envanter işlemlerinin daha verimli yönetimi için geniş bir yetenek kümesi içerir. Örneğin, önceden yapılandırılmış kurallara veya algoritmalara göre toplanacak en uygun stoğu belirler ve mobil cihazları kullanarak görevlerin daha çevik bir şekilde yürütülmesini kolaylaştırır.


AWO yetenekleri hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Openbravo hakkında

 

Openbravo çevik ve yenilikçi perakendecilik için küresel bir çok kanallı yazılım satıcısıdır. Openbravo Commerce Cloud, kapsamlı çok kanallı ve tedarik zinciri yetenekleri sağlayan bulut tabanlı bir perakende yazılım çözümüdür. Perakendecilerin daha hızlı ve daha hızlı yenilikler yapmalarına ve değişimi daha verimli yönetmelerine olanak tanıyan, oldukça esnek, mobil özellikli bir teknoloji platformuna dayanıyor. 60'tan fazla ülkedeki müşterileri ve 16.000'den fazla arka ofis kullanıcısı ve şu anda çözümlerini kullanan 20.000 satış noktası ile Openbravo, piyasadaki en esnek çok kanallı çözümü sunmaktadır. Openbravo'nun Fransa, Dubai, Hindistan, Meksika ve İspanya'da ofisleri var.

BAZI OPENBRAVO RETAIL ERP MÜŞTERİLERİ

YENİ OPENBRAVO AWO MODÜLÜ İLE AKILLI DEPO YÖNETİMİ
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Openbravo ile Gelişmiş Depo İşlemleri
Openbravo Depo Otomasyon Sistemi ve Gelişmiş Depo Operasyonları basit veya karmaşık, manuel veya otomatik depolar için esnek bir çözümdür..!