Openbravo ile SAP ECC Entegrasyonu

SAP ECC Entegrasyonu

Openbravo, özel iş gereksinimlerinize göre özelleştirilebilecek, gittikçe büyüyen lider sistemler, teknolojiler ve standartlar listesiyle entegrasyon sağlar. Openbravo'nun gelişmiş entegrasyon yetenekleri sayesinde mevcut konektörlerden yararlanabilirsiniz.

Genel bakış

Bu projenin amacı, SAP ECC ile bir Openbravo bağlantısı oluşturmak için Dış Entegrasyon Altyapısını genişletmektir.

Bu proje Openbravo ve bir SAP ECC Sunucusu arasındaki iletişim araçlarını sağlayacaktır. Ayrıca, SAP ECC tarafından harici sistemlerle bilgi alışverişinde kullanılan veri yapısı olan iDocs ile çalışmak için yardımcı programlar da sağlayacaktır.

Openbravo varlıkları ve SAP ECC varlıkları arasında gerçek eşlemeleri oluşturmak değil, bu eşlemelerin tanımını basitleştirmek ve uzantılarını etkinleştirmek bu proje kapsamında değildir.

SAP ECC

SAP ERP Merkezi Bileşen (SAP ECC), kuruluşlara kilit iş süreçleri üzerinde kontrol sağlayan birkaç modülden oluşan bir kurumsal kaynak planlama yazılımıdır.


Bu Konektör ile SAP Çözümünü Tamamlayan Ek Temel Özellikler:

Çok kanallı senaryoları desteklemek için birleşik sipariş yönetimi, RFID ve mobil ödemeleri destekleyen Web ve mobil uyumlu POS, Self-checkout çözümü, Entegre talep tahmin ve satın alma, Mobil cihazlardan gelişmiş depo ve envanter yönetimi.

Openbravo ile SAP ECC Entegrasyonu
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Mobil Satınalma Kullanıcı Klavuzu
Mobil Tedarik