Openbravo, geleceğe hazır mağazalara üstün alışveriş deneyimleri sunmasında yardımcı oluyor

Geleceğe Hazır mısınız?

Openbravo, geleceğe hazır mağazalara üstün alışveriş deneyimleri sunmasında yardımcı oluyor


Perakendecilik gelecekte neye benzeyecek? Perakendecilik çözümlerinde uzmanlaşmış bulut tabanlı bir mağaza satış yazılımı ve perakende otomasyon sağlayıcısı olan Openbravo, özellikle dijital teknolojilerin çeşitliliği arttırma çabalarının ana itici gücü olarak tanıtılan GCC ve diğer hızlı büyüyen ekonomik bölgelerde perakendeciliği yeniden şekillendirecek bazı büyük trendleri görüyor ekonomiler.


Hızlı bir teknolojik değişim çağındayız ve perakendeciler, ileri robotik, mobil internet, gelişmiş analitik, sanal ve artırılmış gerçeklik ve yapay zeka gibi teknolojilerin işlerini nasıl yürüttüğünü değiştirebileceğini düşünüyorlar.

Tüm değer zincirinin dijitalleşmesi, perakendecilerin çevikliğini ve verimliliğini artıran çekirdek süreçlerdeki değişiklikleri kolaylaştırır. Dijital-fiziksel uçurumun köprüsünü kurmalarını sağlar ve tüketicilere ihtiyaçlarına göre üstün bir alışveriş deneyimi yaşatır.


Bunun güzel bir örneği, çok kanallı stratejisini gerçekleştirmek için Openbravo'yu seçen BAE merkezli elektronik perakendecisi Sharaf DG. Yeni ürünler, promosyonlar ve fiyat değişikliklerini tanıtırken pazara girme süresini kısaltmayı ve müşterilere daha uygun bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.



Openbravo Commerce Cloud, perakende işletmelerin çevik olmasına ve gerçekten de bugünün müşterilerinin ihtiyaçlarına odaklanmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

İşletmelerin şunları yapmasını sağlar:

  • Satış tahminlerinin kalitesini iyileştirin ve envanter maliyetlerini ve yönetimini optimize edin;

  • Ürün çeşitliliği karmaşıklığının yönetimini basitleştirin ve yeni ürünler, fiyatlar ve promosyonlar başlatmak için daha fazla çeviklik kazanın;

  • Mobil bir satış noktası benimseyerek müşteri hizmetlerine daha fazla odaklanan bir çok kanallı strateji benimseyin;

  • Yüksek performans için inşa edilmiş bir mimari ile değişimi daha verimli bir şekilde yenilikleyin ve yönetin.

Openbravo’nun çok kanallı perakende satış mağazasının çözümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.


Openbravo, geleceğe hazır mağazalara üstün alışveriş deneyimleri sunmasında yardımcı oluyor
Mehmet Demirel 29 Eylül 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment
Openbravo Uygulama Metodolojisi
Üretim ve Servis Provizyonu